שאלה?

Efipisraeli

New member
שאלה?

שלום אני אורח ואני חיי בארצנו היפה והמושחתת יש לי כבר הרבה שנים רעיון לרדת מהארץ לרוע המזל ההורים שלי לא רואים חושבים באותו כיון אז אני צריך לחכות עד אחרי צבא, אז רציתי לדעת איך החיים בחו"ל יותר כיף או יותר קשה? המוצרים שם יותר זולים או יותר יקרים? איפה כדי לחיות יותר בארץ או בחו"ל? האם אתם מתגעגעים לארץ וכמה מכם רוצים להתנדב לצה"ל? נ.ב האם יש דרך שאני יכול לבד לעבור לארץ זה ואיזה משפחה "תאמץ" אותי שם עד הצבא? תודה מראש

Efipisraeli

New member
תוספת לשאלה

איך בתי הספר בצפון אמריקה(ארצות הברית וקנדה)מבחינת רמת המורים והאלימות, האם האנטישמיות גבוה בחו"ל והאם אתם אישיתם או מוכר שלכם סבל פעם מאנטישמיות? מה היא משכורת מכובדת(הכוונה של ההורים לא שלכם) בצפון אמריקה והאם יש עבודות לנערים שם? תודה שוב

SupermanZW

Well-known member
תתמקד

ארה"ב וקנדה הן מדינות ענקיות ויש בהן הכל, מהעושר הכי גדול עד העוני הכי גדול, מבתי ספר מעולים ברמה גבוהה מאוד ועד בתי ספר שכמעט לא לומדים בהם כלום ומלאים בפשע ואלימות, מאיזורים ללא אנטישמיות בכלל ועד איזורים שהיית מפחד להסתובב בהם אפילו ביום. יש בארה"ב עבודות לנערים, הבעיה היא שללא תושבות קבע (במקרה שלך הורים עם GC שנמצאים בארה"ב שהיגרת איתם ואתה גר אצלם, או אזרחות אמריקאית) לא תוכל לעבוד באופן חוקי. עליך להיות הרבה יותר ממוקד ולשאול לגבי עיר ספציפית, אולי אפילו שכונה ספציפית (יש בארה"ב וקנדה ערים גדולות מאוד שגם שם המגוון הוא בין הטוב ביותר לגרוע ביותר).

Emc2

New member
אני רק יכול לקוות

שאתה מודע לעובדה שאין מקום שנקרא "חו"ל" ולכן אתה לא יכול להכליל ולענות על השאלות שלך. תשאל על מדינה מסוימת ותקבל תשובה בהתאם. חו"ל זה אומר מחוץ לישראל... יכול להיות שזה הולך להיות שוק בשבילך, אבל אין מדינה כזאת חו"ל :-O

Efipisraeli

New member
אתם ממש מצחיקים...

וממש עוזרים. השאלה שלי הייתה לכול מי שחיי מחוץ לישראל(שמיח עכשיו) אבל הייתי צריך יותר מידע על צפון אמריקה(מה שכתבתי בההודעה המקורית) הכוונה קנדה וארצות הברית, עכשיו אני רוצה לראותם אם תענו לי

Trinity 8 P

New member
../images/Emo54.gifit's still extremely broad

even if you said West LA it would have been to hard ... but if you are going for West LA... everything is expensive - EVERYTHING! there are jobs but as someone said before if you don't have a GC or a citizenship you are pretty much useless unless you are willing to work illegally which i guess shouldn't be too hard but i don't know. About Schools, most public schools are HORRIBLE... in Uni High here they study a semester of English and a semester of Math because they don't have enough classrooms to contain all the students in the school. My brother goes to a good school though so it is possible to find good schools it just depends on how much you are willing to eat shit to get what you want. I hope I helped you... and moving alone is bullshit... everyone says they are gonna do it... i haven't met one person in my entire life(because I'm so old) who's actually moved after the army​

kit k@t

New member
די טועה,

בית הספר שלי הוא ציבורי, והוא בית ספר נהדר. זה הכל תלוי בשכונה שאתה גר בה. בדרך כלל בשכונות יותר טובות, ומבוססות, בתי הספר יהיו יותר טובים כי יהיה יותר כסף להזרים לתוכם. ובשכונות העניות בתי הספר יהיו יותר מבוססי כנופיות ושורצי סים, אז מן הסתם גם הלימודים בו לא יתנהלו ממש טוב. בעיקרו של דבר זה כמו שאומרים פה, הדבר ההכי חשוב זה: location, location, location!!!!! קאט

Trinity 8 P

New member
You just repeated what I said and

said i was wrong... "About Schools, most public schools are HORRIBLE... in Uni High here they study a semester of English and a semester of Math because they don't have enough classrooms to contain all the students in the school. My brother goes to a good school though so it is possible to find good schools it just depends on how much you are willing to eat shit to get what you want."

kit k@t

New member
ושוב, לא.

לא רוב בתי הספר הציבוריים הם גרועים. קאט

Trinity 8 P

New member
in West LA???

tell mne whoi lives here and actually needed to do research... in West LA the vast majority of the public highschools are Horrible! there is no other way to describe it! in New York the public education is better and in San Diego I have no clue i never considered or intended (nor i even will) living there anyway...

kit k@t

New member
כמובן,

אז בגלל שבלוס אנג'לס ובניו יורק רע זה אומר שברוב המדינה החינוך גרוע. הדיון מושלם. קאט

Trinity 8 P

New member
in NY it is amazing...

and I said explicitly that I'm talking about West LA... I don't get your problem!

למעלה