שאלה

wafell

New member
שאלה

יש לי שני אוסף מלא של כל החבילה הבסיסית של קלפי חיילי החורבן. יש לי עוד שני אוספים כמעט מלאים ( כאשר חסרים 2 קלפים בערך ) לשני חבילות הרחבות למשחק. יש למישהו מושג על פרטים? שווי וכו'?

eliadmo

New member
לי יש

לי יש קלפי חיילי החורבן, ויש לי גם פוסטר שמאחוריו כתוב את כל הקלפים שיש בכל סדרה. אם אתה רוצה משהו תגיד ואם יש לי אני אשלח לך...

מה זה חיילי החורבן../images/Emo35.gif

אולי תשתפו אותנו ותעלו תמונות

שוב, מה זה חיילי החורבן../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

פייתון, אתה חמוד, אתה תגיד לנו מה זה?

python 4

New member
חיילי החורבן, זה כמו מג'יק

אלו משחקי קלפים רבי משתתפים, משהו כמו טאקי של פעם אבל עם קצת יותר חוקים. המשתתפים אוספים קלפים (קונים בחנויות או מחליפים), יש קלפים חזקים יותר וחזקים פחות, נדירים יותר ונדירים פחות, בקיצור גם זה תחום אספנות רציני, עם קטלוגים, כנסים ודברים אחרים שאנחנו אוהבים להתעסק בהם.

python 4

New member
אני יתן לך דוגמא,

מתוך משחק מג'יק אותו אני מכיר, שזה משחק הקלפים הפופולרי ביותר בעולם. זה בעצם משחקי התפקידים של ימינו. כל קלף במג'יק מייצג מן יצור או קסם, והשחקנים עורכים מן מלחמה כזו, כל אחד עם הדֶק (חפיסת הקלפים) שיש לו, כאשר יש יצורים חזקים יותר וחזקים פחות. החוקים הם מאוד מורכבים, והם קובעים איך הקרב מתנהל, כאשר לא תמיד השחקן בעל הקלפים החזקים יותר הוא המנצח, יש פה גם עניין של טקטיקה במשחק. מי שמנצח במשחק לוקח קלף אחד מהחפיסה של היריב. למג'יק יצאה חבילה בסיסית של 40 קלפים, וחבילות נוספות של 16 קלפים (או פחות, אני לא זוכר) שאפשר לקנות. כמו כן יצאו המון חבילות הרחבה, וסה"כ יש מאות אם לא אלפי קלפים שונים זה מזה, כאשר כמובן יש קלפים נדירים וקלפים נפוצים. כמו שאמרתי זה גם תחום אספנות בפני עצמו, יש קטלוגים, כנסים וטורנירים של משחקים. בארץ יש גם טורנירים של מג'יק ומשחקי קלפים אחרים, בד"כ בכנסים של משחקי תפקידים.

python 4

New member
הנה דוגמא לקלף

מהאוסף שלי.. זה למשל קלף של יצור, כאשר על הקלף רשומים הכוחות שלו. ככה כל שחקן משחק עם היצורים שיש לו בדק.

python 4

New member
ועוד דוגמא..

זה למשל קלף קסם - ברגע שאת מכניסה אותו למשחק אז יש לו השפעה מסויימת (מה שרשום עליו). ככה יש קלפים של יצורים עם כוחות שונים, וקסמים עם כוחות שונים, ועוד כל מני שאני לא יפרט בגלל שבטח כבר איבדת את העניין מזמן, נכון?

../images/Emo51.gifעל ההסבר היפה ומפורט

פשוט קודם כאילו דיברתם סינית וכעת כבר ברור פחות או יותר על מה אתם מדברים, כל העולם הדמיוני בדיוני הזה זה שטח שהבן הגדול שלי אוהב, אבל אינני יודעת אם הוא בענין הקלפים הללו, הוא יותר משחק במחשב.

wafell

New member
תגובה.

מהחבילה הבסיסית אני לא צריך כלום, השגתי הכל. חסרים לי איזה 3 כדי להשלים גם את חבילת אינקויזישן. בקיצור, יש לכם מושג על שווי העניין? וזה דומה למג'יק, רק ברעיון, חוקים אחרים, סיפור אחר, וכו'..

python 4

New member
שלום וופל.

פעם היו לי חיילי החורבן, אבל זרקתי את כולם (אל תשאל). יש לי יש אוסף בסיסי של מג'יק, וגם קצת קלפי D&D. אה כן, ופוגים.

תמיר1991

New member
ילדים מהבית-ספר שלי משחקים

במג'יק, ולמרות העיצוב היפה של הקלפים, אני ממש לא מבין איך משחקים... ומה זה חיילי החורבן??? תמיר.

Mercyful God

New member
פיתון ...

אשמח לקלפים של מג'יק , אם אתה מוכן לתת ... אם כן, מה אתה אוסף ? (מקווה שמשהו חוץ מבולים, כי זה אין לי לתת).

python 4

New member
אמממ...

חוץ מבולים אני אוסף גם בולי קק"ל ובולי הכנסה! OK, מה שיש לי זה רק את החבילה הבסיסית.. אני מניח שיש לך את זה, לא?

למעלה