שאלה?

barmiz

New member
שאלה?

לפני כמה שנים קנו לי קלטת של המחזמר "צלילי המוסיקה" ולאורך כל הסרט יש ריצודים על המסך. עכשיו אני שואל אתכם: לשבור את הראש ולחפש קלטת נוספת, להעתיק אותה לקלטת אחרת והרצידות יעלמו (אם זה אפשרי?), מה לעשות? בגלובוס יונייטד לא הסכימו להחליף לי אותה "כי זה היה לפני שנים" והם מסכימים להחליף אם אני יודע את שם החנות, הוכחת קנייה ורק אם עבר חודש! פחחח, ועל האריזה הם רושמים: "גלובוס יונייטד, בית הפצה מספר 1" עלק "אם בכל זאת התגלה פגם נחליף את הקלטת בחדשה". תעזרו לי פלייז!

sharon59

New member
גם לי זה קרה בקלטת...

קניתי את הקלטת של "צלילי המוסיקה" שלוש שנים לאחר שההצגה ירדה וגם אני ראיתי מספר ריצודים על המסך בחלק מהשירים. אבל רוצה לשמוע דבר מוזר? מכשיר הוידאו שלי מחובר לשלוש מקלטי טלווזיה ובאחת מהן ראיתי את הקלטת ללא ריצודים. אני מתאר לעצמי שכנראה הריצודים נובעים מבעיות בשידור הקלטת. שמעתי גם מתישהו שזה פאק ידוע בכמה קלטות שיצאו. ואפילו גלובוס יונייטד איפשרו בזמן ההפצה לכמה חנויות להחליף את הקלטות לקונים באופן אוטומטי בגלל הבעיה.

sharon59

New member
כנראה שצריך מזל...

לי כנראה היה מקלט טלוויזיה שהתאים ובגלל זה לא הייתה בעיה. אולי אפשר לדבר עם יונייטד ולקנות מהם חדש במקום לדרוש חינם?

למעלה