שאלה ....

LIOR25

New member
שאלה ....

שלום לכולם. יש לי שאלה- האם לרפלקסולוגיה יש תשובות במקרה של שברים? אחי נפל ,שבר את היד ואחרי חודש, השבר לא התאחה כמו שצריך. אז השאלה שלי היא כזו: האם אפשר לטפל / לתמוך באיחוי שברים(באופן כללי) ? האם לאחר מעשה אפשר "לתקן" איחוי ע"י רפלקסולוגיה? ואם כן איך הייתם מציעים דרך טיפול? תודה ליאור

avorly

New member
LIOR25, ברוך הבא בצל פורומינו

אחד הדברים החשובים לי להזכיר בזכות שאלתך היא שישנם דברים שבהם הרפואה ההוליסטית לא יכולה לטפל ושברים הוא אחד מהם. בשבר חשובה מאוד המנוחה של האיבר וההחלמה. ניתן בהחלט להוסיף לתזונה יותר סידן, כדי לעזור לשבר להתאחות. במקרה הספציפי שעליו דיברת, רציתי לשאול: למה הכוונה "לא התאחה כמו שצריך"? האם אחיך נתן ליד לנוח כמו שביקשו ממנו? האם הרופאים מבקשים להאריך את תקופת הגיבוס?

LIOR25

New member
../images/Emo24.gifתודה על הקבלת פנים.....

היי אורלי. ברור לי שלרפואה משלימה אין כל כך תשובות בנושא של איחוי שברים. השאלה שלי היא לאחר מעשה. אחי לא נח כמו שצריך. לפי הצילומים יש מין "חור" במפרק כף היד.זה רק נשמע מפחיד.. טווח התנועה של המפרק מאוד מוגבל. אז לאור האמור לעיל,ולפי הניסיון שלך, אפשר לתמוך ברפלקסולוגיה? עבודה מאוד דינאמית על מפרק כף היד (ברגל) תעזור? ליאור

avorly

New member
ליאור,

כתבתי לך תשובה בצהריים ומשום מה המחשב שלי החליט באמצע להפסיק לעבוד
. לכן אני כותבת שוב.
רפלקסולוגיה נעשית גם על כף הרגל וגם על כף היד. בהחלט ישנה נקודת רלקס של כף היד גם ברגל, אך במקרה שאתה מתאר לדעתי כדאי לעבוד גם על כף היד ישירות, כדי להגביר כמה שיותר את טווח התנועה.
לדעתי כדאי מאוד להוסיף גם שמנים לעיסוי, כדי להגביר את הפעולה. כמו שכבר כתבתי בתשובתי הקודמת, בהחלט הייתי נותנת תוספת של סידן, ומגבירה צריכת סידן בתזונה היומית. אשמח לענות על עוד שאלות.

למעלה