תשובה
שלום לך! רייקי מוגבלת! לא בכל דבר הרייקי יכולה לטפל ולא בכל דבר היא עוזרת ומקלה... הרייקי עובדת על המישור הרוחני-נפשי-מנטלי-פיזי (בסדר הזה, מהגבוה לנמוך). כפי שציינתי, הגוף מתרגם את הבעיות הנפשיות לבעיות פיזיות, המנטליות מנפשיות וכו´... הרייקי היא אנרגיה גבוהה מאוד (עפ"י תיקשורים - מגיעה מהמימד העשירי... סה"כ 12 מימדים ביקום הזה...) היא טובה יותר בפיתרון של בעיות רוחניות, נפשיות ומנטליות ופחות עובדת על הגוף הפיזי (בעיות פיזיות נפתרות כאשר הן נובעות מבעיות מנטליות וכו´...). למה יש מחלה טפילית? כיוון שהמערכת החיסונית חלשה... סרטן, למשל, יש לכל אחד... הגוף מייצר מידי יום תאים סרטניים, אך המערכת החיסונית עומדת להם ונלחמת בהם בהצלחה... הבעיות מתחילות כאשר היא נחלשת או קורסת... וכאן אנו צריכים להבין למה... יש כל מיני שיטות (ביניהן ביו-אנרגיה עפ"י שיטתו של רפי רוזן) הפותרות בדרכן שלהן את הבעיה... לפני שאחרוג לחלוטין מהנושא, מה שאני רוצה לומר הוא שאם אין ביכולתה של הרייקי לפתור את הבעיה (תהה אשר תהה) ובמחלות טפיליות היא לא הכי טובה, כי כאן כבר הגעת לבעיה פיזית מובהקת וקשה לפיתרון. מה שיפה ברייקי, הוא שאנרגיה זו, במידה ועברת טיפול רייקי כנגד המחלה הטפילית ובהנחה (סבירה למדי) שהיא לא פתרה את הבעיה (אני גם אעז ואניח שהיא לא תפתור) היא גם לא תגרום לתסמינים של המחלה להיעלם ואולי אפילו לא תחליש אותם ואם כן תחליש אותם, אז לזמן מוגבל... היא לא תעלים ראיות, כלומר, אם היא אינה יכולה להתמודד עם הבעיה, היא לא תגרום לתסמינים שיחלפו ושהבעיה תישאר, כי אז הבעיה תחריף אך לא תרגיש בתסמינים ולא תדע לפנות לקבלת טיפול רפואי מתאים... בקשר לעזרה לטפילים... הכל כאן זה סוג של תדר... הטפילים הם בתדר יותר נמוך... ברגע שאתה מעלה את התדר של הגוף - הם לא יכולים לשרוד בסביבה שאינה מתאימה להם אנרגטית... אנחנו האור והם החושך... תסתכל על זה כך. ברגע שאתה מכניס יותר אור... החושך הולך ונעלם... כתבתי יותר מידי ופחות מידי לעניין... מבקש את סליחתך :> שלך - אני.