שאלה???

• פותח הנושא rivi4
  • פורסם בתאריך

rivi4

New member
שאלה???

שלום לכולם רציתי לשאול את אלה שיש להם דירת שירות כמה שאלות בסיסיות 1. מה יש בדירת שירות האם קיים מקרר תנור טלויזיה ....... 2. האם צריכים לשלם על חשמל מים וכו' 3. כמה בנות יש בדירת שירות 4. האם מספר הבנות שווה למספר החדרים 5.האם יש חוקים ומגבלות מסויימת בדירת שירות כלומר האם מותר לצאת אחרי 12 האם מותר להביא חברות לדירת שירות ?

דירת שירות

תשובות ( כפי שקורה ב"שלומית", אבל אני מניחה שזה די דומה ) : 1.בדירה יש דברים בסיסיים : מקרר, כיריים, טוסטר אובן, כלי אוכל, רהוט בסיסי. טלויזיה - תלוי בבנות הדירה או אם נשארה משנה קודמת. 2. העמותה היא שמשלמת את החשבונות ( אלא אם כן יש חריגה מוגזמת ...). 3. בדירה ממוצעת יש 6-8 בנות. בין 2-3 בנות בחדר. 4. יש נהלי התנהגות בדירה כגון : שמירה על השקט, שמירה על הניקיון, איסור הלנת אורחים ואיסור הזמנת אורחים אחרי שעה מסויימת בלילה. אין הגבלה על שעות היציאה (כל עוד הדבר לא פוגע בתפקודך בשירות, כמובן).

amiak

New member
די דומה...

בנוגע למספר הבנות בדירה - זה משתנה ממקום למקום. יש דירות של 4 בנות, ואחרות של עד 12 בנות. תלוי במקום, בגודל הדירות. נהלי ההתנהגות ב"בת עמי" הם: איסור הכנסת בנים לדירה, איסור הלנת אורחים כשאנחנו לא בדירה. הגיוני שישנו אצלנו חברות, אבל לא שיעברו לגור אצלנו. יש מקומות שבהם מותר לחזור עד שעה מסויימת. אצלי אין.

זה גם תלוי איפה משרתים, לא?

הרי בקיבוץ, בדרך כלל, למשל ב"גנוסר", מקבלים דירת חדר לבד, כמו של הצעירים בקיבוץ. את זה אני יודעת. מעניינים אותי דווקא סוג המגורים בפנימייה: אם אני במשפחתון, או כפר-נוער (פנימייה, בעצם), אני גרה במקום עצמו, או בדירת שירות ליד? מישהי יודעת?

jule

New member
כמו הכל זה תלוי איפה

כשאני הייתי נתנו לנו דירה בכפר, דירה מהממת. בפנימיות לא נראה לי שיש בעיה לסדר מגורים איפה שאני הייתי היו מלא מבנים רייקים

נויקה

New member
היי נעמה

במקרה אני יודעת שאת שואלת ספציפית על רננים, אז חברה שלי משרתת שם והן שתיים בחדר, היא טוענת שהתנאים לא מדהימים, אבל זה כבר עניין של תפיסה, יכול להיות שבשבילך זה יהיה מלון חמישה כוכבים. נעה

תודה

סחטיין על הבקיאות בשאיפותיי...
. אני כברפחות בעניין "רננים", אגב, אבל שום דבר עוד לא סגור. עדכונים יבואו בהמשך...

למעלה