שאלה מה הדרגה של טיינר?
ט טלמ New member 8/3/04 #3 הדרגה בעברית בבקשה ועוד שאלה את הדרגה באנגלית אני יודע בעברית לא! כל הזמן שמדברים אל באד פונים כלוטנט אך לוטנט בצי האמריקני כוונתו היא לסר לוטנט ג'יי גי' כוונתו סגן
הדרגה בעברית בבקשה ועוד שאלה את הדרגה באנגלית אני יודע בעברית לא! כל הזמן שמדברים אל באד פונים כלוטנט אך לוטנט בצי האמריקני כוונתו היא לסר לוטנט ג'יי גי' כוונתו סגן
א אלעד אברון New member 8/3/04 #4 לגבי הדרגות, יש הסבר במילון הפורום ו- Petty Officer זה או סמל או סמל ראשון (תלוי אם זה PO דרגה ראשונה או שניה).
לגבי הדרגות, יש הסבר במילון הפורום ו- Petty Officer זה או סמל או סמל ראשון (תלוי אם זה PO דרגה ראשונה או שניה).
D Dark Storm New member 8/3/04 #5 אין לו דרגה מקבילה בעברית לדרגות חוגרים אין הקבלה לדרגות בעברית כי לצבא המריקאני יש יותר דרגות כאלה מאיתנו לכן אי אפשר להקביל את זה במדויק..
אין לו דרגה מקבילה בעברית לדרגות חוגרים אין הקבלה לדרגות בעברית כי לצבא המריקאני יש יותר דרגות כאלה מאיתנו לכן אי אפשר להקביל את זה במדויק..
א אלעד אברון New member 8/3/04 #6 ל- Petty Officer בצי יש שתי דרגות כמו שלסמל יש שתי דרגות - סמל, וסמל ראשון. על כן: Petty Officer 2nd Class - סמל Petty Officer 1st Class - סמל ראשון
ל- Petty Officer בצי יש שתי דרגות כמו שלסמל יש שתי דרגות - סמל, וסמל ראשון. על כן: Petty Officer 2nd Class - סמל Petty Officer 1st Class - סמל ראשון
S shipper heart New member 8/3/04 #8 יש גם PO 3rd class יאפ...חח זה מה שמייקי קודם אליו בפרק היום בצהרים חח..נדמה לי...
ט טלמ New member 8/3/04 #7 עוד שאלה!!!! כל הזמן שמדברים אל באד פונים כלוטנט אך לוטנט בצי האמריקני כוונתו היא לסר לוטנט ג'יי גי' כוונתו סגן
עוד שאלה!!!! כל הזמן שמדברים אל באד פונים כלוטנט אך לוטנט בצי האמריקני כוונתו היא לסר לוטנט ג'יי גי' כוונתו סגן
K Kingsley Shacklebolt New member 9/3/04 #9 מקצרים.... ככה זה גם היה עם הארם לפני שהוא הפך לפול קומנדר, הם עדיין קראו לו קומנדר... ולמשל AJ, הם לא קוראים לו 2 star rear admiral AJ Chagwidden, אם זו הדרגה המדויקת... בכל מקרה הם מקצרים לאדמירל...
מקצרים.... ככה זה גם היה עם הארם לפני שהוא הפך לפול קומנדר, הם עדיין קראו לו קומנדר... ולמשל AJ, הם לא קוראים לו 2 star rear admiral AJ Chagwidden, אם זו הדרגה המדויקת... בכל מקרה הם מקצרים לאדמירל...