שאלה

adamfbs

New member
שאלה

באחד מהספרים של הבחור הפופלארי ביותר כאן יש קטע קצר שבו דון חואן מתאר שלושה סוגים של אנשים, הוא משייך את קרלוס ואותו לקבוצה הראשונה - של החארות המניאקים בלה בלה בלה, קבוצה שנייה של אלו שהם מומחים בלהיות מאחוריי הקלעים ועוד קבוצה של עושי ניסים קטנים אם אני לא טועה. האם למישהו יש את הספר או את הציטוט המלא?

foxx

New member
כן

הוא מדבר על זה במספר ספרים, כשהוא מתחיל במספר 6 - מתנת הנשר (בחלק האחרון של מתנת הנשר, ואז גם יש תיאור שבו אפשר לקרוא את ההסבר על הטיפוסים). הוא טוען שיש 4 טיפוסים של אנשים שמאוד בקצרה ולא לגמרי מדוייק: הנהוול (דון חואן/קרלוס) שהוא מעין המדריך של הקבוצה והוא מדריך את החניכים בקשב הראשון ומביא אותם למודעות גבוהה יותר, המלומד (ויסנטה מדרנה/נסטור) שהוא מדריף את החניכים רק בקשב השני, יש את הטיפוס של ז'נארו/פבליטו (מדריכים בקשב הראשון ומביאים את החניכים רחוק יותר במודעות הגבוהה) ואת הטיפוס של סילביו מנואל/בניניו שהוא קרוי מי שמאחורי הקלעים ואף המנהיג האמיתי של החבורה. יחסית בתחילת האש שבפנים יש תיאור שלהם קצת יותר ברור ושונה מהתיאור שבמתנת הנשר.

foxx

New member
אה

אני רק באמצע כח השקט, כנראה שזה מופיע אחרי זה

adamfbs

New member
קראתי את זה מזמן

ובגלל זה אני לא זוכר את הספר. קטע קצרצר, הוא כותב אותו רק פעם אחת אם אני לא טועה

t r e e

New member
../images/Emo13.gif אולי אתה מתכוון

לכך שדון חוואן הסביר שהרואים החדשים חילקו את האנשים לשתי קבוצות עיקריות- 1. שבני אדם מעניינים אותם (דון חוואןמשתייך לקבוצה זו) 2. אלו שהזולת לא מעניין אותם בכלל.(דון חוליאןיוקש מופלא שייך לקבוצה זו:)) נושא זה מופיע באש שבפנים

kung fu

New member
אז בהזדמנות זאת אני רוצה להכריז

כי יש כאלו ששואבים השראה להליכה בדרך הלוחמים לא רק מקרלוס / דון חואן, אלא גם מדון מיגל רואיס. למשל אני ! קישור לפורום ארבע ההסכמות (שזה שמו שם ספר שכתב דון מיגל רואיס)

kung fu

New member
אגב, רשמתי זאת בהקשר לכך

שרשמת - "באחד מהספרים של הבחור הפופלארי ביותר כאן"

foxx

New member
ויש כאלה

ששואבים את השראתם מכל דבר :) רוצה אולי לספר עוד קצת סוג של הקדמה לכאלה שלא שמעו בחיים על דון מיגל רואיס ?

למה???

New member
באמת שעדיף לקרוא אותו מאשר לשמוע

עליו. פשוט הוא מעורר תגובות שונות ומשונות אצל אנשים... בכל מקרה, בפורום 4 ההסכמות יש הרבה מידע.

kung fu

New member
חה חה חה אהבתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

האמת שגם אני שואבת השראה מכל דבר....
עדיף לקרוא את הספר ארבע ההסכמות......פשוט להתחיל עם זה.

למעלה