שאלה.....

m a y S

New member
שאלה.....

ובכן, אני יודעת שמערכת הבדסמ כוללת חוקים רבים אשר משתנים מאחד לאחד אך,לדוגמא, האם זה לגיטימי שלאדון יהיו מס' שפחות? האם זהו עניין אשר נקבע בין בני הזוג או שלשפחה אין מילה בנושא? מתלמדת....... (שכבר לא חולה)

ראשית

אמני שמחה לשמוע שאת כבר לא חולה. בקשר לריבוי שפחות, זה תלוי בטיב מערכת היחסים. יש כאלו שהיחסים שלהם אינם מערכת זוגית אמיתית, אלא הם נפגשים מדי פעם לצורך סשן בלבד. לאדון כזה ייתכן שיהיו יותר משפחה אחת, אני הייתי רק רוצה לדעת אם יש עוד אבהל לא חושבת שבמערכת כזו היה לי כשפחה מה לומר בעניין, אבל כמו שאמרתי, הייתי רוצה לדעת. במערכת זוגית (כמו זו שאני נמצאת בה למשל) בהחלט יש לי מה לומר. המאסטר שלי, במידה שירצה להוסיף לו שפחה נוספת, אין לי ספק שידבר איתי על כך. אני ארצה לדעת אם זה משהו קבוע או חד פעמי, או שמא היא תצטרף רק מדי פעם. כיוון שהקשר שלנו הוא קשר זוגי של אהבה, איש מאיתנו לא יפגע בשני ולא יעשה דברים ללא הסכמה. (כל מה שאמרתי לגבי אדון נכון גם לגבי מלכה כמובן, וכל מה שלגבי שפחה, נכון לגבי עבד)

Master Eagle

New member
מסכים עם כל מילה ובנוסף....

הקשר הבדסמי הוא קשר חזק מאד. ואם נוצר קשר אמיתי, כמו בכל זוגיות כשיש משהו שאמור לשנות את האיזון הזה, צריך לדבר על זה ולקבל את הסכמת בן הזוג. במערכת יחסים יציבה זה לא מקובל שלאדון יהיו עוד שפחות אלא אם הדבר נעשה מתוך הסכמה מפורשת של השפחה ומתוך ידיעתה המלאה. אם את ואדונך החלטת שזהו, שאתם "זוג", אז אני בטוח שהוא לא יחפש לו שפחה נוספת ולא יקח לו מישהי אחרת מבלי לדבר על זה איתך.

m a y S

New member
......

תודה רבה פומלית. טוב שיש אישה מנוסה כמוך שיכולה לייעץ, לעזור ולתת מענה. כמו כן, גם לך מאסטר איגל. נראה כי הינך אדון הגון. ושוב תודה על התשובות המהירות. ערב טוב לשניכם

למעלה