שאלה!

ins0mniac

New member
שאלה!

1) מה לדעתכם הסולו הכי יפה של פטרוצ´י? 2) אילו שירים אהובים עליכם של Dream Theater? תענו בהקדם... רון.

wiz

New member
עוד לא החלטתי

מהו הסולו האהוב עליי, אבל בקשר לשירים יש כל מיני: Pull me under Take the time Another Day Under a glass moon Metropolis Peruvian skies Anna lee Lie Erotomania Lifting shadows of a dream Overture 1928 One last time ועוד כל מיני ששכחתי עכשיו, או שאין לי מושג איך קוראים להם
חוצמזה, אני מקשיב גם לליקוויד טנשן, ואחד השירים שאני יותר אוהב זה When the water breaks. רגש, טכניקה... הכל! מומלץ!!! wiz

wiz

New member
זה ממש לא אחד הקטעים הטובים שלו...

מלא עשו את זה לפניו, וחוץ מטכניקה (גם כן טכניקה... סולם כרומטי...) אין בסולו הזה כלום... לעומת זאת יש סולואים אחרים, עם המון רגש (וגם טכניקה) שפשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש... כמה דוגמאות: Erotomania Lie Peruvian skies, Anna lee ושיר 6 (שכחתי איך קוראים לו) מ-FII. המון רגש... Overture 1928 ושיר 7 מהדיסק הנ"ל...

Wyld stallyn

New member
מה?

אתה קורה לסולו מ-LIE סולו עם רגש?? זה סולו שאין בו שום דבר חוץ מפול מהירות זה שיר אחד הגרועים ששמעתי אי פעם, הם ניסו להציל אותו כשהם שמים בתוכו בלי שום קשר איזה סולו "מפוצץ" שיצא סתם מסריח לדעתי

wiz

New member
תראה...

אמנם ב-Lie, ובכלל ב-Awake הדגש הוא על טכניקה, אבל יש המון קטעים בתוך הסולואים עם המון רגש... תקשיב איך הוא עובד עם ה-Wah, ולקטעים הפחות מהירים שיש בסולו. שם יש המון רגש. וחוצמזה, אי אפשר לזלזל בסולו הזה, גם אם הוא היה טכניקה טהורה. להגיע לדיוק ולסאונד הזה זה משהו שחייבים לציין. wiz

dream theater

New member
אמממממממ....

שאלה קשה.. שירים מועדפים..? בכל דיסק יש כמה שאני אוהב במיוחד.. Peruvian Skies Holow Years Burning My Soul Anna Lee A Change Of Seasons Funeral for a friend (ההתחלה מזכירה את התקווה לא?) 6.00 lie The silent man Bombay vindaloo את העטיפה של Once in a livetime איבדתי אז אין לי מושג את השמות של השירים... אבל אין, פשוט כל שיר יצירת אמנות.. בקשר לסולואים.. אני אוהב את Peruvian Skies ו Hell´s Kitchen אבל גם כאן, אין אחד שלא טוב פשוט להקה מושלמת

תשובות....

אני ללא ספק הכי אוהב את : (השיר)A Change Of Seasons המדהים הכי טוב שלהם לדעתי כמובן שיש המון טובים אבל את זה הכי אהבתי אני לא כל כך מבין בסולואים של גיטרה (אני מתופף)

metal head

New member
אני אולי לא מעריץ גדול של דרים

טיאטר אבל השיר האהוב עלי זה another day זה האמת השיר היחיד שלהם שאני יודע לנגן כולל הסולו הבאמת יפה שיש לזה, אז אני אלך על הסולו של another day

ins0mniac

New member
לפי דעתי...

למרות שלא הספקתי לשמוע את כל הדיסקים שלהם... פשוט יש לי פה את כל הדיסקים שלהם ואני אף פעם לא מספיק לשמוע את כולם... אבל שמעתי את הרוב... לפי דעתי שניים מהסולואים הגדולים של פטרוצ´י הם ב: Fatal Tragedy- אחרי שמסתיימת השירה יש איזה קטע של שלוש דקות ממש יפה... Beyond This Life- גם שם סולואים ממש אין מה לדבר... שני השירים הם מ-Scenes From A Memory... אני ממש אוהב את השיר- The Spirit Carries On וגם את - Finally Free וגם את שני השירים שציינתי בהתחלה... בקיצור אני ממש אוהב את Scenes from a memory... רון.

MuffinMan

New member
אמ....

A CHANGE OF SEASONS אני חושב שזה השיר האהוב שלי שלהם, למרות שזה די קשה להגיד בגלל שאי אוהב את רוב הדברים שלהם. יש לי גם חיבה מיוחדת לTRIAL OF TEARS...

שאלה קשה

הסולואים הכי טובים שלו A scarred (האחרון, גאוני!) Under a glass of moon (וואו!!!!) Fatal tradegy (אווץץץ!!) Lie (אני עובד עליו) השירים האהובים עלי (אוווההה יש הרבה אבל אני לא אציין את כולם) A scarred (האהוב עלי ביותר) Metropolis Under a glass of moon Fatal tradegy Take the time Erotomania Home Beyond this life The mirror בכללי אני מת על כל השירים שלהם אבל אלה בעיקר כנראה אלא אם שכחתי משהו

ins0mniac

New member
אני רוצה להבין משהו!

אתה באמת לומד את הסולואים ומנגן אותם?! |פה פעור| רון.

כן...

אני מנגן כמעט את כל הסולואים של פטרוצי אבל אני עדיין לא מספיק טוב בשביל לנגן את כולם צריך להמשיך להתאמן

Sham 69

New member
אין כמו הסולו של COME AS YOU ARE

ומי שאומר שאני טועה אז הוא לא מבין במוזיקה והוא לא מגניב

BlackShadow

New member
אתה דפוק!

ב- Baby one more time אין בכלל סולו... תשמע את השיר החדש I´m a slave 4 u ותראה מה זה סולו! פטרוצ´י אפס לעומת הסולואים של בריטני.

למעלה