שאלה

ajax2003

New member
שאלה

שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון... אבל... יש לי רשת, עם איי פי לכל מחשב. רציתי לדעת איך אני יכול לנהל שרת של דואר? אבל לא שרת ms exchange עד היום השתמשתי בms mail, אבל אין שמה אפשרות לרשימות תפוצה. אני רוצה שתהיה גם את האופציה של רשימות תפוצה

H N 1

New member
זה הפורום הנכון

אבל לא בטוח שאתה האדם הנכון (אל תעלב..). אתה רוצה שרת דואר לצורך משלוח וקבלת דואר בלבד? אתה רוצה שיתוף יומנים? תהיה יותר ספציפי... ואגב - MSMAIL זה לא דואר אלקטרוני אפילו בצחוק.... ואגב 2 - מה זאת אומרת "יש לי רשת, עם איי פי לכל מחשב" ? זה תיאור הרשת שלך?

ajax2003

New member
תשובה

קודם כל אני אגיד שמבחינה מעשית אני הרבה יותר טוב מהבחינה התאורתית לגביי רשתות. יש לי רשת בין מחשבים בשרת מותקן windows server 2003 enterprise אני רוצה שרת דואר שדיי דומה לmicrosoft exchange מהבחינה שניתן לייצור רשימות תפוצה. הרשת לא מחוברת לאינטרנט.

H N 1

New member
אני אציע לך

לדבר במסרים עם אנטי... יש לו בשרוול משהו שיכול להיות מתאים לך, אבל תצטרך להסביר את הרשת הרבה יותר מדוייק מ"יש לי רשת בין מחשבים בשרת מותקן windows server 2003 enterprise " ואני לא יכול לשפוט כמה טוב/לא טוב אתה כי אתה מדבר במושגים של טירון בעולם הרשתות...

ajax2003

New member
תשובה

איזה פרטים אתה צריך לדעת על הרשת בשביל שתוכל להמליץ לי על סרבר של דואר?

למעלה