שאלה!!!

funkbass

New member
שאלה!!!

אני פה הישראלי היחיד מפריז??? כולם פה מארה"ב???

מה פתאום??????????

חחחח אני מישראל

תותי-בת

New member
גם אני!!! ../images/Emo9.gif גם אני!!! ../images/Emo9.gif סתם אני בכלל אורז... א-ו-ר-ז-! ../images/Emo9.gif ליאת - ששמחה שזכתה לראות את הג´וקר ולהתפקע מצחוק ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

funkbass

New member
דבר אחד בטוח.........

כולם פה אנשים קרועים ...... אחלה!!!

תותי-בת

New member
אחחח איזה חמודימים אנחנו ../images/Emo9.gif מה לא ידעת שכולם פה ככה?.. שמחה להיות זו שגרמה לך להבין את זה... ../images/Emo9.gif יאללה מר בחור אני מאחרת לפגיששששה!!! ../images/Emo9.gif הולכת להביא אותה ב´פרפקט ליידי´ והמבין יבין! אוהבת, ליאת.

funkbass

New member
לא אמרו לי .......

אבל יש בירות בשפע
גרררררררררררררר

אופס..

לא שותה בירות ואלכוהול..חחחחחחח יש קולה בסביבה? או מיץ אננס?...ועזוב קלפים נעשה בכאילו... נשחק פוקרסטיפ... הולך?

funkbass

New member
משחקים זה לא מה שחסר :)

מיץ אננס דווקה יש גם בשפע (במקרר ... מדף מתחת לבירות) ... אני לא חזק בפוקר אבל כשאין כלפים אני דווקא תותח בזה!!

חחחחחח הרגת אותי יפה...

קלפים וירטואלים..אתה יודע תמיד יש תאקי...או מונופול או טרוויה... אני מבינה שאתה מפריס?...או שהבנתי לא נכון? כאחת שהיתה שם 5 פעמים..אממממ נחמד אבל לא תו מץ! למרות שדווקא בפעם האחרונה הייתי בקאן ושם היה מטריף... אבל...עסקי הלבשה תחתונה...אמממממממ בטח עבודה כייפית לאללה..אתה גם מודד להן?

תותי-בת

New member
אהמממממממממ.. ../images/Emo12.gif סליחה?! מה זה שווה?! מה אתה עושה מה שנוח לך?! מה אתה נשאר רק כי יוצא לך מזה משהו?! אה אה אה אה?! מצטערת אבל זה ממש לא מקובליישן עליי!!! ועכשיו ברצינות - תישאר חופשי, תביא אותה באלכוהול ובסבבה ../images/Emo72.gif שיהיה לך חג שמיייייח, מלא בשלומיות שבונות סוכות.. והמבין יבין ../images/Emo9.gif ליאת - ששתתה אתמול אורגזמה במקום דברים אחרים (ולכל הסוטים והסוטות - כמוני ../images/Emo9.gif - זו רק הייתה שתייה!)

**Blue-Lagoon**

New member
וואלה גם אני מפריז

אנחנו מתרבים. תראו תראו בסוף יהיו פה יותר פריזאים
חי חי בכל מקרה יש פה עוד אחת מפריז, אבל היא לא ממש נכנסת. WELCOME מאיפה אתה בפריז? בן כמה אתה בכלל? ולמה אני חייבת להיות חולה היום דממממממממממט

funkbass

New member
כמה שאלות????????

אז אחת אחת אני אענה..... רובע 18 port de la chapell 24 לא יודע למה את חולה......

**Blue-Lagoon**

New member
אוף למה אתה לא יודע

אתה אמור לדעת! חיחי סתם אז אני ברובע ה15 VAUGIRARD ואני בת 17 זהו נראה לי יש לך איי סי קיו או משהו לא יודעת MSN

למעלה