שאלה

• פותח הנושא yc20
  • פורסם בתאריך

yc20

New member
שאלה

אני מנסה להבין מה קורה שם עם הפרקים המתקדמים בחו"ל ולא הבנתי כלום! קאסי שבה מהמתים?? ואיך בדיוק עשו את זה? ועוד שאלה... קווין... הוא הוחלף שוב? והוא שכב עם בלייר..??? ובהקשר לאונס של בלייר. לא ממש הבנתי מתגובתכם אם היא נאנסה או שהדבר בכלל לא ברור... לא הייתה הסצנה של האונס (כביכול)? אממ.. זהו לבנתיים... תודה. יעל.

תשובה..

קאסי לא הוחזרה מהמתים, קאסי אף פעם לא מתה, היא פשוט "קצת" איבדה את שפיותה, כשגילתה ש"ברבי" אחראית על פציעתה ושיתוקה בעקבות זה, ובנוסף לזה אחראית גם על רצח בן דודו של קווין, ובנו של בו, דרו ביוקנן, ( ברברה רצתה לרצוח את קווין ובטעות רצחה את דרו ופצעה את קאסי), קאסי שמעה את וידויה של ברברה לאנדרו בכנסיה, אנדרו בגלל שהוא כומר , היה חייב לשמור על סוד של הוידוי ולא הסגיר את ברבי למשטרה, וקאסי יכלה אבל לא עשתה זאת, היא החליטה להעניש את ברברה בעצמה, טירטרה אותה ואימללה אותה, עד שברברה התחילה להתחנן להסגיר את עצמה למשטרה, וקאסי עדיין סירבה, קאסי עשתה מברברה מעין משרתת אישית וכו', וכל זה גרם לקאסי להשתגע בסופו של דבר ודוריאן שלחה אותה למוסד בשוויץ, וכן קווין הוחלף עוד הפעםםםםם, על בלייר אני לא יודעת, לא ראיתי את הסדרה בתקופה אחרונה

KinKin

New member
תשובה../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אז ככה קאסי חזרה למספר פרקים מועטים ביותר כמוה גם לונה, מייגן, בן וקלינט. קווין הוחלף בשחקן ששמו דן גוטייר, אחלה של ליהוק בחור כריזמטי שמשחק את קווין ממש יפה. מאז נישואיו עם קלי הרבה מים עברו בנהר. היא בגדה בו, הוא תיעב אותה, היא שיקרה והוא החל לפתח רגשות לבלייר שהסתיימו בלילה של ערב השנה החדשה במיטה של קווין בפאלאס (לאחר שהוא עזב את הבית). כשטוד גילה הוא זעם! אש יצאה מהעניים ועשן מהאוזניים. בלייר והוא נפגשו אצל דוריאן ומשם הסצינות לא ברורות. טוד טוען שזה היה "סקס פרוע" בלייר טוענת "אונס". החלקים שמראים זה שבלייר מנסה לברוח, טוד מעיף אותה למיטה, הם מתנשקים וממש לא רואים את בלייר מנסה לעצור אותו. אבל מאז ועד היום כל הגישה שלה שאותו לילה טוד אנס אותה. (המבט בעיניים אומר המון). מצד שני טוד כמובן טוען שלא היה ולא נברא,הכל היה מרצון ובלייר היא אהבת חייו. היום המושבעים חזרו עם גזר דין: "טוד נשלח ל-10 שנים לכלא! אנס או לא זה מה שקבע החוק. מקווה שהבהרתי:=)

yc20

New member
תודה

אחלה! הכל הסתדר בראש.. וואוולה נזכרתי שקאסי באמת קצת השתגעה ועשתה את הברברה משרתת שלה. אבל משום מה זכור לי שהיא מתה ובגלל זה קווין הפך להיות אלכוהוליס או משהו כזה.... ואז קלי ניחמה אותו ומאז הם יחד. אז כנראה קאסי לא מתה... אממ... נחמד...

למעלה