שאלה.....

-TaintedLove-

New member
שאלה.....

זה לא ממש עקרוני, אבל בגלל שאני בן אדם סקרן מטבעי.... אני יודעת (סיפרתם לי) שהייתה פה אחת - נמרה - שממש אהבה את השבט. אז... i was wondering... מישהו יודע למה היא עזבה? תודה (רציתי להוסיף כמה מהסימנים שאני ממש אוהבת, אבל... אני לא מצליחה לפתוח את החלון...... !me is sad)

במקום לענות על בקשה צנועה

מוחקים הודעות תמימות. כנראה שאין בושה בפורום הזה!!!

I~Luv~Lex

New member
איי קנט טייק איט אני מור!!!!!!!!!!!

אני לא יכולה לסבול את זה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * נמי יוצאת מהארון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * אנייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנינמי אנינמי אנינמי אנינמי אנינמי אנינמי אנינמי אנינמי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנייייייייייייייייייייייייייי נמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי אינטרנט של בדיקת מייל כל יום בערב לחמש דקות בלבד ולכן אני צריכה להכין את התגובות בוורד לפני זה (בדיוק מה שאני עושה עכשיו) כדי לא לבזבז זמן יקר כי סגרו לנו את המסלול ויש לנו רק את הבזק המטומטם הזה והדיילר שלא עובד אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לא רציתי להזדהות באמת כדי לא לעורר יותר מדי מהומות.. אני כמו המאפיה.. יש לי חשבונות לא סגורים.. אבל אני נמי ואניייייייייייייייייייייייייי חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו"נעמה" זה משחק מילים!!!!!!! של נמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * נמי יוצאת מהארון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * @נמינמינמינמינמינמינמימנימנימנמימנימנמימנממימנמינמימנממימנמנ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך כיף לכתוב את זה שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @נמי @נמי @נמי!!!!! נמי נמי נמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~*~gaL

New member
מההה??

כל הזמן הזה היית פה???????????????????????????????? וואייייייייייייייייייייייייייייייי איזה מזל שלא רכלנו...

למעלה