שאלה:

rama69

New member
שאלה:

מה גורם לכם לנוע קדימה, לעשות דברים, האם אמביציה, או שאולי תחרות, האם זה פחד שמא...? כל אחד מאיתנו נע מסיבה כל שהיא, יש איזו שהיא אנוכיות בעניין, אבל בסוף יש לנו תוצאה. ההנעה קדימה מניבה משהו. מהו הדבר הזה? אשמח לקבל תגובות. בברכת אור המודעות אתי

sovlanit

New member
RAMA69,אותי מניעה האהבה...../images/Emo24.gif

ותודה שהעלית את הנושא לדיון

שאלה מצויינת אתי...../images/Emo127.gif

אני למשל מונע ע"י אותם הדברים שנמצאים בתוכי באמת ,אהבות,תשוקות,רצונות, שלקח לי זמן להבינם ואני עדיין מנסה להבין,ולא רצונות של הסביבה כלפינו. בנוגע לשאלות שהעלתי כאן כבר בעניין חומר/רוח יש לדעת עד כמה ואיך לקחת את אותם הדברים שקיימים בנו למקום המשתלב עם החומר ועם התקופה בה אנו חיים(אי אפשר להתעלם ממנה),אבל להשאר בגבול הרצוי לנו,שהוא חומר שלא יבוא מדי על חשבון הרוח וההפך. חיבוקים חמים אורן

rama69

New member
אצלי עם הגיל זה משתנה

פעם זה יכל היה להיות קנאה או רצון להוכיח את עצמי לכולם. אח"כ כבר בא הרצון לאהוב ולהוכיח לעצמי. היום כוח ההנעה שלי זה הבית המשפחה שכל כך חשובים לי. אבל אני מטבעי גם אדם שאם מקבל פידבק חיובי אז ניתן להוציא ממני זהב, כך שגם הסביבה משפיעה וגם אני עם אופיי על עצמי. באהבה, אתי

ערב טוב לכולם

אתי יקירה מאז שאני ילדה הגעתי לדברים כדי להוכיח שגם אני יכולה. וזה שיקף בסופו של דבר לרצות את האחרים. היום אני מבינה שהחיוך והתודה שאני רואה. ויש כאלה שאפשר להרגיש את האנרגיות הנפלאות שמשדרים לי כאשר אני מצליחה לעשות למענם, אולי זו דרך עקיפה שבעצם לעשות למעני. האם באמת אנו מתלווים לשרידי האנוכיות? מהסיבה אם טוב לאחרים טוב לי. באהבה

rama69

New member
במילה נתינה

יש גם מתנה ותמורה, כאשר את נותנת את גם מקבלת, הגדולה היא לתת בלא רצון לקבל בחזרה, מעצם הנתינה את כבר מקבלת מהייקום בחזרה. אני תמיד ממליצה לאנשים לתת ללא תמורה לאהוב ללא תנאי אבל מדגישה, לעשות את זה לא בגלל שאתי אמרה כי אם בגלל שמרגישים שכך טוב עבורם, מהלב, ברגע שזה כך הייקום דואג שהאדם יקבל בחזרה את השפע של העולם. כמו כן יש את התחושה של הנאה בעצם הנתינה, זה כיף לראות מישהו מאושר מעצם הנתינה שלנו. לכן אני לא רואה בזה אנוכיות, יש גלגל מסתובב. יש קארמה. לילה טוב, אתי

מנסה לחשוב על תשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך שאני רואה יש כמה שאלות לנוע קדימה ולעשות דברים אצלי יש הבדל בסיבות לעשות דברים הרבה פעמים מתוך חובה צורך לא תמיד מתוך רצון לנוע קדימה בא מתוך עצמי מתוך עבודה עצמית ומתוך תמיכה באחרים כי אני מאמינה שברגע שמישהו שקבל תמיכה ממני ריפא את אותו חלק אוטומית החלק המקביל שנמצא בתוכי נרפא אם זו אנוכיניות לא יודעת
אז שולחת לך המון אהבה ושמחה ממני ליידיסנו

למעלה