שאלה.

eorion

New member
שאלה.

לאחרונה אני שומע כמה דיסקים(2) של דרים ת'יאטר. קודם כל הם מעולים (!!!). יש לי שאלה, איך זה שעד היום שמעתי עליהם רק מפה לאוזן? כלומר, לא ראיתי אותם בטלוויזיה, ולא שמעתי אותם ברדיו. תודה.

יש לכך כמה סיבות.

1-הם עסוקים בנגינה ובמוסיקה! ולא בשיט פירסומי או גימיקים זולים. 2-יש להם פה ושם קליפ אבל שמראים לעיתים נדירות,וזה ביום שישי בלילה מאוחר באמ טי וי. 3-אתה חי במדינת ישראל...התפתחות מוסיקלית(דיסקים,הופעות, וכו וכו)..שווה פה לתחת. אלו בערך הסיבות בגדול,למרות שמיום ליום הרבה יותר אנשים כבר מכירים את דרים,רק להמחיש לך,הלהקה שלי עשתה שני ערבי מחווה לדרים תיאטר,לכל ערד באו 300 איש,שזה מראה שיש מודעות רבה וגוברת לדרים תיאטר בארצנו.

eorion

New member
או קיי... תודה...

למרות שאני לא רואה בהוצאת שיר לרדיו או קליפ גימיק זול, 75 אחוז מהדיסקים שלי קניתי בגלל ששמעתי אותם ברדיו או ראיתי בטלויזיה. בקשר להופעה- ניגנת את כל הסולואים בשירים? אם כן- כבוד! וגם אם לא- כבוד!

popoz

New member
הוא מתופף, הוא לא יודע מה זה סולו

cha ching

New member
מצחיק אתה!!!!

לא הבנתי. מה ז"א אם הוא מתופף הוא לא יודע מה זה סולו?!?!?! אתה רציני?

עזבי עדי,הוא בסיסט....

יש לו בדיחות שרק הוא מבין וצוחק מהן...שמו השני של עמית זה עזריאל,,ולא סתם....

cha ching

New member
חחח ../images/Emo6.gif

דוגרי. מה קרה, אף פעם לא שמעת סולו תופים? אולי אפילו את פורטנוי למשל.......?

popoz

New member
חחחחחחח ילדה נסחפת קצת...

תירגעי יהיה בסדר מבטיח

NiGa

New member
עדי הטובה (??) והישנה..

נשמע טוב יותר באנגלית. אין מה לעשות, יש דברים שפשוט לא תביני, כי את לוקחת קשה מדי. ולבסיסט - בסיסט שנותן סט על מתופפים?! כאילו, שיואו... בסיסטים ומתופפים נמצאים באותה בריכת ירידות!

eorion

New member
יש לי עוד שאלה

פשוט חבל לפתוח שרשור חדש... מה עומד מאחרוי הרעיון של המשקל/קצב (איך שתרצו) בשיר erotomania (שהוא אגב שיר רביעי בדיסק שחור שאני לא יודע איך קואים לו... תודה

למעלה