שאלה

S U Z U K I

New member
שאלה

שלום רב, רציתי לדעת אם ערכת הדיאטה של "מרזי מורית" היא באמת עובדת, או שזה עוד אחת מהרמאויות של הדיאטה הקימות בשוק. תודה.
 
קבל תשובה !

כמו הרבה דברים אחרים,כולל גמילה מעישון,כל דבר ניתן לעשות לבד,בלי להעזר במי שיגיד לך מה לעשות,כי זה ממש פשוט... לגבי מרזי מורית,קראתי על השיטה,וקיבלתי לידי חומר,ואני יכול לאמר לך שאני מצד אחד לא הייתי משלם להם על השירות מכיוון שאם הייתי מעוניין בדיאטה הייתי עושה זאת לבדי,כמו שגמלתי את עצמי מעישון,בלילה אחד! זה מהזווית הסוביקטיבית! אוביקטיבית,מדובר בעסק שלא מוכר לוקשים המבוססים על חארטות,אלא מספק מידע אמיתי,והמוכר בכל בתי הספר להשכלה גבוהה בעולם. אתה גם מקבל "גיבוי" מעוד אנשים כמוך שמעונינים לרזות,ולכן תהליך ההרזיה קל,חוויתי,ומהנה.... לעומת הרבה חברות אחרות שיש לי השגות לגביהן..... ערב טוב לך.
 

ginat

New member
מרזי מורית

האמת, אין לי מושג, אולי מישהו בפורום השתמש בערכה ויוכל לענות.
 
ginat!

לא השתמשתי בערכה,אך אם יורשה לי,אני מכיר בחורה שהשתמשה בה. חקרתי אותה כידיד חקירה צולבת,חקירה קשה,שבעקבותיה הבנתי שאכן לא מדובר ברמיה בשום מובן של המילה,מין הטעם הפשוט,שבשיטה שבה את מודעת למספר הקלוריות שאת מכניסה לפה,אין סיכוי לא לרדת במשקל! היתרון בהתקשרות עם החברות האלה הוא במימד הקבוצה,מימד חזק עם המון משמעות פסיכולוגית,שעובדת לטובת עושה הדיאטה.... השיטה מאד פשוטה ומבוססת בסה'כ על אכילת פחות קלוריות,זה הכל... לפני שנתיים קניתי ספר שנקרא "סופרים קלוריות",וירדתי ממשקל 90 ל 75 תוך 3 חודשים,שתי מידות למטה..... העניין הוא שפעמיים ירדתי,ופעמיים גם עליתי...... נשאלת השאלה,מה היה קורה לו הייתי נכנס למסגרת קבוצתית? האם הייתי אמור להיות קשור אליהם כל ימי חיי? באיזשהו שלב חייב הייתי "לחזור הביתה",ואז....מה היה קורה? הייתי חוזר שוב להיות לבד עם ההתמודדות מול השניצל בבגט! המסקנה היא אולי,לצערי,שגם החוויה של הקבוצה היא מוגבלת,וצריך לשקול טוב טוב,אם שווה להשקיע את הכסף במקום שבו כל המחקרים בעולם מותירים לעושה הדיאטה 5% של הצלחה,מול 95% של כישלון צורב! מכל מקום,לדעתי,שוב,אין המדובר כלל וכלל בחברה שיונקת כסף לחינם,גם אם מדובר באחוזי הצלחה מעטים כל כך,מכיוון שהם טורחים להודיע זאת לקהל שלהם,ואת זה גם שמעתי מאותה ידידה. אין מדובר כאן במיסטיקה,אלא כדברים בהוויתם,תאכל פחות,ודע מה אתה אוכל! עוזי שחף.
 
למעלה