שאלה

rodzila91

New member
שאלה

שלום אם שכבתי עם נערת ליווי עם קונדום ועשיתי בדיקה אחרי שלושה חודשים והיא שלילית אני צריך לעשות שוב פעםלאחר 6 חודשים? כי נערת ליווי היא בסיכון יותר גדול מאשר נשים שהן לא נערות ליווי?ואמרת שרק אם היא לא יודעה כנשאית איידס לא צריך לעשות ואני לא יודע מן הסתם אם היא נשאית או לא ואולי היא לאיודעת בעצמה.

rodzila91

New member
אז איזה סיבה יש

אז איזה סיבה יכולה להיות מספקת לבדיקה אחרי עוד שלושה חודשים?חוץ מנשא ידוע שזה ברור.

rodzila91

New member
אז..

אז לאנשים שלא יודעים אם הבן זוג שלהם נשא או לא כמו במקרה שלי ואני לא יכול לשאול מן הסתם אז הרופאים לוקחים סיכון ואומרים שלא צריך לעשות שוב? אני מבין שהסיכויים נמוכים אבל ככה סתם הם לוקחים אחריות על חיים של בן אדם?

Jony Jerusalem

New member
אם ואם ואם

אמרו לך והסבירו לך שאם לקחת פרק זמן של שלושה חודשים מיום קיום המגע וביצעת בדיקת איידס זה מספיק. לדעתי התשובה חדה וברורה, אם רופא יחשוב אחרת יגיד לך אבל בספרות הרפואית - 3 חודשים ואין צורך אחרי זה ביותר עוד בדיקות הנושא נסגר. אין המשך דיון על "אם לסבתא...." התשובה של ד"ר רשפון היא התשובה וזה. ג'וני

ינאיB

New member
אנסה לענות לך תשובה פחות פורמלית

לדעתי אתה מכניס את עצמך למתח מיותר. עשית בדיקה והכל בסדר אז אין לך ממה לחשוש. לפי מה שאתה מתאר אין שום סיכוי שנדבקת באיידס בצורה כזו אם הקפדת להשתמש בקונדום. מה גם שאינך יודע אם היא נשאית . בכל מקרה אם עדיין זה ימשיך להטריד אותך לא הייתי ממליץ על בדיקת איידס חוזרת אלא על יעוץ פסיכולוגי.

למעלה