שאלה

GiRRRL

New member
שאלה

כמה יכול ((בערך..)) לעלות לתפור תחפושת של קופידון ((חצאית+גופיה+מן גרביים רחבות כאלה)).. כמה אתם אומרים התופרת תקח לי?.. או שאולי יש מצב להשכיר? אם כן מאיפה? (אני לא גרה בסביבה של ת"א..)

LipStiK

New member
לפי דעתי...

כמה מאות. זה קצת יקר אבל זה לא יעבור את ה-500. אני לא בטוחה אם שווה לך לעשות את ההשקעה הזאת... אה ולגרביים הרחבות האלה קוראים חותלות. לא, לא השתגעתי, זה עוד סוג של חותלות.

LipStiK

New member
וואלה?!

כי אני זוכרת שכשאני רציתי להתחפש למישהי מהמאה ה-18 היא רצתה לקחת המון כסף (וזה לא כולל את הבד, שקנינו אותו לפני שבאנו לבדוק אצלה מחיר).

עדיף לקנות.....

תלכי לכל חנות, אפילו לחנות צעצעוים ותמצאי שם תחפושת של קופידון, אני חושבת שזה יעלה לך פחות מתופרת.

LipStiK

New member
נכון אבל תופרת זה פשוט יותר מקורי

למרות שאפשר פשוט באמת לקנות בגדים פשוטים (חצאית לבנה וחולצה לבנה), להדפיס עליהם\להדביק ולהשלים את האביזרים מחנויות אקססוריז.

GiRRRL

New member
אוקיי..טנקס!!

לדעתי עדיף לא לקנות מחנויות..כי יש סיכוי שלעוד מישהו תיהיה תחפושת כמו שלי (ולא רוצה שזה יקרה!) שימחתם אותי שיש מצב שתופרת תקח פחות מ100 שח
תודה על העזרה

אדוו

New member
יאא.. אני התחפשתי לזהה..!!

אבל בכתה ו' ! חח אני לא יודעת כמה זה יעלה לך כי חברה של אמא שלי תפרה לי אבל יש לי הצעה- נכון לקופידון יש מעין תיק קטן לחצים שלו ?? אז את יכולה לקחת ברזלים מוארכים כאלו ,( מה שיש באתרי בנייה), לעטוף אותם בנייר מתאים[[אצלי זה היה משו מיוחד אדום עם כסף]] ולמעלה להדביק לב כזה שקונים בחבילות לבבות כאלו מנייר מסויים.[[לא זוכרת מה שמו]] ואז את לוקחת משו מעוגל שגם אותו את עוטפת שמה בפנים את החצים כשהלב מבצבץ החוצצה... יצא מזה פצצצה! :]

למעלה