שאלה...

Edik0

New member
שאלה...

אני רוצה לבנות אופנוע בחלקים... כל חלק אני קונה ממקום אחר.. אחרי שאני בונה את האופנוע .. איך אני יכול לקבל לוחית מספר ? אני צריך ללכת איתו לטסט או משהו כזה?? תודה..

Edik0

New member
ועוד שאלה...

אני קונה את כל החלקים משומשים.... מנוע שילדה אגזוז קרבורטור... בציצור הכל... אני רוצה להרכיב SUZUKI BANDIT 400cc ... אז מישהו יכול ליעץ לי מה אני צריך לחפש בחלקים ? כלומר לפי מה אני יודע לדוגמה שהקרבורטור במצב טוב... ?

כRובי

New member
למה לך ?

בקל...ככה..בלי לבדוק..אני בטוח שזה יעלה יותר מלרכוש אופנוע משומש במצב מעולה במחיר מעל המחירון.

RaananC

New member
החוויה שבשיפוץ והרכבה

לפעמים החוויה שבשיפוץ או הרכבה הרבה יותר מספקת מאשר קניית אופנוע מוכן. אני עצמי משפץ שניים, ואני חייב לציין שבשבילי אין כמו לעבוד על האופנועים בסופי שבוע, פשוט התרפיה המושלמת.

כRובי

New member
אז למה...

לא לשפץ אופנוע שראוי לשיפוץ ? (אם כל הכבוד לבדניט400 שהוא באמת אופנוע נחמד..לא עדיף איזה GSX400 שנת 86 או GS550 מ85 ?) בכל מקרה , מהבנדיט תוכל למצוא הרבה (!) חלקים של אופנועים אחרי תאונה.. נסה באזור המוסכים ברח´ הרצל (מוטוטסט , אישימוטו , סטאר סייקל) וקנח אצל יגאל חלפים..

Edik0

New member
תודה...

אני רוצה לא ממש משפץ כלומר אני קונה את כל החלקים ומרכיב הכל לבד... אני עושה את זה גם כי זה יותר כיף להרכיב לבד וגם כי אני רוצה ללמוד יותר טוב.... בחרתי דווקא בנדיט400 כי יש לי היסטוריה איתו... אמרת שאני יוכל למצוא חלקים של אופנועים אחרי תאונה... וזה בידיוק מה שאני מחפש... אתה מדבר על רחוב הרצל בתל אביב נכון ?

Edik0

New member
אוף

אוף אני שונא לנסוע באוטובוס.... למישהו יש מושג איזה קו מגיע לשם מבת ים ?

למעלה