שאלה!!!

rotem224

New member
שאלה!!!

אז ככה שאני מתאפרת אני לא שמה מייקאפ כי אני פשוט לא צריכה אני גם לא מאלה שמשתמשים בכל הקונסילר וכל הדברים האלה , אולי זה בגלל שאני פשוט לא יודעת חחחח... עכשיו שאני יוצאת אז אני מתאפרת שמה צללית וכזה ואני ממש משקיעה שזה יראה יפה וגם מה אני לא שמה כמויות אני שמה ממש עדין , אבל מה אחרי בערך שעה וחצי משהו כזה כבר לא רואים איפור... ממה זה נובע? ומה אני צריכה לשים בשביל שהאיפור שלי ישאר ?? האם זה בגלל שאני לא שמה מייקאפ וכזה? טוב אני אשמח לשמוע תשובות ...

כנסי../images/Emo3.gif

אני עדיין לא מומחית בדברים האלה אבל מהידע שצברתי במהלך זמן מה בפורום הזה אני יכולה להגיד לך ככה.. אני גם אפפעם לא שמה מייקאפ וכל הקונסילר וזה.. אני לא צריכה את זה כי אני עוד קטנה (בת 15) ובנתיים העור שלי חלק.. ברוך השם בלי עין רעה טפו טפו טפו... בכל מיקרה אני ליציאות מיתאפרת אני שמה שחור בעייניים צללית שטיפה בולטת וליפ גלוס.. אני חושבת שהבעיה שלך נובעת כניראה מסוג האיפור שאתה קונה.. ואם את מדברת על אודם אז שביציאה את יוצאת את מדברת שותה וכו' וכו'.. ולכן האודם יורד טיבעי שזה קורה את יכולה רק לחזק אותו שוב.. דבר שני עיפרון שחור בעיניים אני לא יודעת אם הוא יורד לך אבל לי הוא יורד גם... (לא יודעת אם זה ביגלל שיש לי אלרגיה בעיין אבל בכל מיקרה....) את פשוט יכולה לחזק את האיפור אבל את גם יכולה ליבדוק את מוצרי האיפור שלך ואם צריך ליקנות חדשים. סורי שחפרתי לך בשכל אבל אם הצלחתי לעזור אז תשבחו אותי:)

ייתכן שזה בגלל שהמוצרים באיכות

ירודה... וגם בגלל שאת לא שמה מייק אפ ומפדרתת אותו.. איפור(מכל סוג שהוא) תמיד ינטה לרדת.. המייק אפ פשוט גורם לאיפור להידבק לעור לשעות נוספות.. אז שימי מייק אפ זה אף פעם לא מזיק

RReuTT

New member
כן...

מייק אפ + פודרה זה כלל מס' 1 באיפור. אם את רוצה שהאיפור ישאר לך לאורך זמן, נקי וטוב אז צריך שהבסיס שלו יהיה כמו שצריך. מייק אפ מעובד טוב על הפנים שזה אומר שכבה דקה על כל הפנים+ הפינות הכי קטנות (נחיריים, עפעפיים, צוואר, סנטר, אוזניים וכו') אחר כך קיבוע טוב של המייק אפ עם הפודרה ורק אחר כך לשים את האיפור. כמובן שחשוב גם האיכות של המוצרים, למרות שלדעתי ברוב המקרים אם את מתאפרת כמו שצריך האיפור שלך נראה ונשאר כמו שצריך. בקשר לעפרון השחור, כדיי שהוא ישאר עמיד לאורך זמן פשוט למסגר את העין בצלליות, את יכולה לשים מעט צללית מתחת לעין בצידי העין, ככה העפרון נספג בצללית ולא נמרח.

mega sweety

New member
רותם היקרה ../images/Emo13.gif

אהלן מייק-אפ לא מיועד רק למי שאין לה עור חלק, הוא נראה טוב כשמים אותו טוב... בכל מקרה, יש שלוש אופציות: 1. יכול להיות שאת לא שמה מספיק חומר. 2. כמו שאמרו לפניי, אולי זה תלוי באיכות החומרים שאת משתמשת בהם. 3. אחרון ולא פחות חשוב, מייק-אפ על העפעף ואח"כ פידור האזור (כמו שעוז אמר) יעזור מ-א-ד לקיבוע האיפור. את יכולה למרוח בעזרת האצבע מייק-אפ על כל העפעף, להחדיר טוב טוב לכל הקפלים הקטנים שבעיןומ-י-ד לפדר, על מנת שהמייק-אפ לא "ייסע" בתוך הקפל של העפעף, ואז לשים צלליות בכמות מספקת (לא מוגזמת
). דרך אגב, לא חייבים לשים כמויות אדירות של מייק-אפ, אפשר גם רק באיזורים נקודתיים או להשתמש במייק-אפ נוזלי עדין, רק לדאוג שזה ישתלב טוב עם שאר הפנים. אם את מ-מ-ש לא רוצה מייק-אפ, אפשר רק לפדר קלות את האיזור לפני הנחת הצללית. תיהני!!!

yottami

New member
ההמלצה שלי....שימי מייקאפ רק על

העפעף העליון על הפנים את יכולה לוותר אם את לא מתאפרת עם מייקאפ ביום יום אין סיבה שעכשיו תתחילי.....והטפיחי כמות גדולה ולא קטנה מן הצלליית שאתה משתמשת ואני מזכיר בתנועות טפיחה ולא מריחה....ואז אני רוצה לראות אם האיפור יזוז לך מן העין..:) בהצלחה

rotem224

New member
תודה לכולם!!!!

אני ינסה את כל הדברים שאמרתם ויגיד לכם אם זה עזר....... ומריצה אני בת 16 מקיבוץ בצפון..... אז באמת תודה לכולם..... ודרך אגב איזה חברות של איפור אתם ממליצים להשתמש??

KerenWelling

New member
תשובה...

אז ככה, אם איפור העיניים שלך יורד זה בגלל שהאיפור מאיכות ירודה כנראה שאין לו את החומרים שבעצם יש לכל האיפור היוקרתי טיפה יותר שיש לו עמידות מאוד גבוהה על האור והוא נשאר. יכול להיות שאת מזיעה כי את רוקדת ואז האיפור יורד לך. אני ממליצה שתקני מאיכות יותר טובה ואז האיפור לא ימרח או יירד בלי סיבה. כי גם אם את רוקדת ומזיעה האיפור לא אמור לרדת כך...אולי שבעין יהיה לך פס בשקיעה, ואז בקלות טופחים עליו וכך הוא מתיישר חזרה על העין. האיפור שלך יורד גם מהסיבה הבסיסית שאין לך בסיס לאיפור (אירוניה..?). קונסילר הוא לא חובה. אך שכבה דקה של מייק-אפ נוזלי גם יתן לעור גוון עדין ואחיד וגם יקבע לך את האיפור. עדף לאחר השימוש במייק-אפ לטפוח קלות בעזרת פאף על הפרצוף ליצור שכבת הגנה שכזו למייק-אפ. זה מבסס אותו ועוזר לו להישמר יותר. המייק-אפים החדשים שיוצאים מחזיקים ל7 שעות לערך. שווים מאוד. אם את לא יודעת כיצד להשתמש במייק אפ או בפודרה תכתבי לי הודעה במסרים ואפתור לך אותה או שתלכי לנקודות השירות ב"סופר פארם" או בנקודות מכירה אחרות של איפור ושם יסבירו לך כיצד להשתמש ואפילו ידגימו לך על הפרצוף שלך ותוכלי גם לנסות לבד. אל תקני את מה שהזבנית מציעה לך. עדיף שתפני אלינו ואנחנו נגיד לך מה לקנות כי הם בדר"כ מנסות לדחוף שטויות שלא נחוצות...

KerenWelling

New member
עוד דרך היא...

עם השאריות על ספוג שבו שמת את המייק-אפ הנוזלי, עברי על העףעף העליון. לא בכמויות אלא בשאריות! זה יעזור לאיפור להקשר אל המייק-אפ ולא ירד לך כל כך מהר. גם לגבי השפתיים יש את אותו הטיפ טיפה לעבור עם ספוגית על השפתיים (עם מייק אפ או עם הקונסילר) ואז לשים את השפתון ואז את הגלוס וזה מחזיק המון המון המוןןןןן....(מנסיון בהחלט!)

למעלה