שאלה

mfrb23

New member
שאלה

שלום עשיתי בדיקה אחרי 3 וחצי חודשים מהפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין והתוצאה הייתה שלילית ושאלתי את הרופא אם לעשות אחרי שישה חודשים גם והוא אמר לא ושאלתי אז למה תמיד אמרו לעשות גם אחרי שישה והוא אמר לא משנה אתה לא צריך מה אתה חושב? אני יכול להפסיק לדאוג? תודה!

mfrb23

New member
הוספה לשאלה קודמת.

קראתי באתר שכתוב שניתן לסמוך אחרי 3 חודשים ויש לעשות אחרי שישה חודשים אם מדובר בנשא ידוע. אני עשיתי את הבדיקה כי הייתי עם מישהו שאני לא מכיר אז ברור שהוא אינו ידוע אז מה לעשות?

3 או 6 חודשים

במקרה שלך ניתן לסמוך על תוצאות הבדיקה אחרי 3 חודשים בלי לבצע בדיקה נוספת אחרי 6 חודשים.

mfrb23

New member
עוד שאלה

אבל הרופא לא מכיר את פרטי המקרה שלי איך הוא יכול לדעת שאני לא בסיכון ? למורת כל זה אני לא מצליח להירגע.

3 או 6 חודשים

תשובתי נתנה על בסיס המדיע המספיק שיחסיך לא היו עם נשאית איידס או נשא איידס ידועים.

mfrb23

New member
לא הבנתי

לא הבנתי אני לא יודע אם היא הייתה נשאית אז איך אפשר להניח שהיא לא ? תודה

mfrb23

New member
אבל...

מצטער אם אני מנדנד אבל אני לא רגוע יש לך משהו לומר לי שאני ירגע? אני לא מבין למה הרופא היה בטוח בעצמו כל כך שאני לא צריך בדיקה נוספת כנ"ל אתה? כי אני לא הכרתי את הבחורה שהייתי איתה אז מבחינתי זה סיכון ובכל מיני מקומות אמרו כדי להיות 100 אחוז בטוח כדי לעשות אחרי שישה חודשים ואני מרגיש שאם אני לא יעשה אני לא יפסיק לחשוב על זה עד שאני ידע ב100 אחוז .

Jony Jerusalem

New member
הדיון הסתיים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרופא הסביר את עמדתו, יחסית לשאלות שלך. הדיון נסגר ואין מה להוסיף עברו שלושה חודשים, זמן החלון הנכון, נבדקת, הכל תקין וזהו חבל להתענות בעוד כל מיני ספקולציות ומחשבות ואם בראש שלך תעשה עוד כמה בדיקות שאתה רוצה אבל לטעמי אין כל סיבה אין כתיבה יותר של הודעות בנושא זה ג'וני

למעלה