שאלה???? איפה אפשר לקנות תוכי גקו חמוד ומחונך במרכז ?????
ש ש י ר ל י 24 New member 23/1/04 #3 המקום הכי טוב לקנות ג'קו הכי טוב זה אך ורק בחנות תחביב שבירושלים צריך ליפנות לרפי שחף הוא המומחה מ'ס 1 בירושליים אמין נחמד וכן גם יפה תואר.
המקום הכי טוב לקנות ג'קו הכי טוב זה אך ורק בחנות תחביב שבירושלים צריך ליפנות לרפי שחף הוא המומחה מ'ס 1 בירושליים אמין נחמד וכן גם יפה תואר.
א ארטישוקו New member 24/1/04 #4 אני גם קונה אצל רפי ויוסי! אבל... הם מה זה הסתבכו עם הקוניור שבגללו תבעו אותם. תאמיני לי הם יקרים ויש אנשים שמבינים הרבה יותר מרפי! והם בירושלים.
אני גם קונה אצל רפי ויוסי! אבל... הם מה זה הסתבכו עם הקוניור שבגללו תבעו אותם. תאמיני לי הם יקרים ויש אנשים שמבינים הרבה יותר מרפי! והם בירושלים.
א אמרלד ריזלינג New member 24/1/04 #5 לדעתי המחירים בחנויות הרבה יותר גבוהים לעומת המחירים אצל מגדלים פרטיים. אצלנו בקניון יש תוכי ג'קו למכירה, בן חצי שנה, האכלת יד ורוצים עליו 5500 שקלים. ואני קניתי אצל מגדל בדיוק בחצי המחיר. לא לשכוח שבעלי חנויות רוצים לפחות 100% רווח על המכירה.
לדעתי המחירים בחנויות הרבה יותר גבוהים לעומת המחירים אצל מגדלים פרטיים. אצלנו בקניון יש תוכי ג'קו למכירה, בן חצי שנה, האכלת יד ורוצים עליו 5500 שקלים. ואני קניתי אצל מגדל בדיוק בחצי המחיר. לא לשכוח שבעלי חנויות רוצים לפחות 100% רווח על המכירה.