שאלה....

שאלה....

לפני כמה זמן היה פה מישהו ששאל לגבי הפרשי גודל בתוכים. הוספתי את שאלתי לשרשור ההוא אבל הוא ירד לפני שמישהו ענה. אז הנה השאלה: יש לי כרגע בכלוב תוכונים ופינקים, אני רוצה להביא קוקוטלים. השאלה שלי היא אם הקוקוטלים לא יפגעו בפינקים היות והפרשי הגודל בינהם דיי גדולים..(פינק הוא בערך בגודל של חצי תוכון)? אם זה רלוונטי או לא אני אצייןשהכלוב הוא כלוב גדול בחצר, בערך שני מטר על מטר בגובה של גם כן איזה 2 מטר כך שמקום זו לא בעיה.

מישהו יכול לענות לי?

אני לארוצה שיקרה משהו לפינקים ובכל זאת רוצה להביא קוקוטלים אז אני צריכה שתאמרו לי אם זה בסדר או לא!

GuItAr2

New member
זה תלוי........

בהתנהגות של התוכי עצמו.אם הוא לא תוקפני אז הוא לא יפגע.. .ואם הוא תוקפני הוא עלול לתקוף...

טוף....

אז בכללי הקוקוטלים לא יפגעו בפינקים בגלל שהם בגודל של נמלה ליידם? אז זה בטוח לי להביא קוקוטלים לכלוב? סורי על הניג'וס רק רוצה להיות בטוחה...

GuItAr2

New member
יש לי רעיון בשבילך.....

תביא קוקטיילים..ואם הם פוגעים אחד בשני אז תשים את הקוקטיילים בכלוב אחר.....

אממ....

אין דבר כזה פוגעים אחד בשני.. באמת נראה לך שפינקים יריבו אם הקוקוטלים? הם פי 8 מהם לפחות....בגודל. ואני מפחדת שאם הם יתחילו לריב כמו שאמרת הפינקים יפגעו ממש...כאילו יפצעו וכאלה. ואין לי כלוב נפרד לקוקוטלים אבל נראה לי שאני יכולה להחזיר אותם לחנות תמורת זיכוי או תוכי אחר... מה שאני מפחדת שאם תהיה פגיעה היא תהיה חמורה.... קוקוטלים יכולים לפגוע בפינקים עד לכדי פציעה ממש?

GuItAr2

New member
אני חושבת שכדאי

שתלכי על הרעיון להחזיר אותם תמורת זיכוי...אבל אם את לא רוצה אז את צריכה לשים את הפינקים בכלוב נפרד...בכל מקרה- בהצלחה!

כולם אצלי פראיים....

כרגע יש לי 4 תוכונים פראיים ושני פינקים מן הסתם פראיים. התוכונים לא עושים לפינקים כלום(חוץ מלהשמיד את תא ההטלה שלהם) ואפילו מסתדרים איתם לא רע בכלי אוכל והכל. אבל אני לא בטוחה אם הקוקוטלים לא יהיו יותר תוקפניים.

חסויH

New member
פינקים

לפי מה שאני שמעתי אסור לערב פינקים עם עוד ציפורים אבל אני לא יודעת אם זה נכון......

GuItAr2

New member
אז...

תקני קוקטיילים פראים במקום הפינקים (כזיכוי)

לא הבנת...

הפינקים נשארים כל מקרה... אני מתלבטת אם להביא את הקוקוטלים או לא. קפיש? (אם זה משנה אני מביאה את הקוקוטלים באביב ודיי צעירים כאילו גוזלים שבקעו או יבקעו [אני לא יודעת אם הם כבר בקעו או לא] השנה)

GuItAr2

New member
אז תביאי אותם......

ואם את רואה תקיפות ברגע שהם באים..שימי אותם בכלוב נפרד.. (תקני עוד כלוב... :))

אממ...

ברגע שהם באים הם בדרך כלל בשוק ולא עושים כלום(מנסיון עם התוכונים) ובבוקר אני בבצפר....

דרך אגב...

את באמת יודעת מנסיון וידע על מה את מדברת? כי את אמרת בהתחלה שתלוי בתוכי אחרי זה אמרת שהם יפצעו אותם ועכשיו שוב שינית את דעתך....בא לך לתת לי תשובה חד משמעית?!

ולריה1

New member
מניסיון

פינקים עם קוקטליים אצלי מסתדרים אחלה.. אבל תוכים עם קוקטליים..מממ גם רק שלפעמים התוכונים קצת מציקים לקוקטליים מעסקים להם בזנב וכאלה..חחח

למעלה