שאלה...

שאלה...

היי,
,שמעתי שתוכים אוהבים לעוף למקומות גבוהים כי בטבע התוכי המנהיג נמצא גבוה מעל כולם, זה נכון? כי התוכי קוקוטייל שלי כל פעם עף למקומות גבוהים, כמו למזגן, או לארון, או לאיזה תמונה, ואחר-כך קשה לי להוריד אותו, ואני לא רוצה לקצץ לו את הכנפיים
ודרך אגב, זה בסדר לתת לתוכים גרנולה? זה כזה קורנפלקס.. כי היום התוכי שלי אכל מזה.. תודה לכולם -תוכי-

רואי

New member
גרנולה זהבסדר גמור

ועדיף שתקצצי לו את הכנפיים. לטובת כולם. שלא יברח לך בטעות דרך החלון, מאידך, אם החלון יהיה סגור אז הוא יכול להתבלבל ולהכנס ישר לתוך הזכוכית השקופה ולהפגע...

תודה רואי...

אבל לקצץ לו את הכנפיים, זה לא אכזרי? והוא לא יברח מהחלון.. הרבה פעמים החלון היה פתוח והוא לא ברח.. כשהוא היה קטן בן ארבעה חודשים ולא ממש עף טוב, אז הוא נכנס לתוך הקיר (אאוצ'
), וירד לו דם מהכנף... אבל הוא נרפא, זה היה מזמן, עכשיו הוא כבר ארבע שנים!

רואי

New member
הוא כבר 4 שנים עם כנפיים מלאות?

אם את מסתדרת ככה 4 שנים אז אולי את יכולה לא לקצץ. לנרות שתמיד מומלץ לקצץ. בכל מקרה, צריך גם לדעת איך, אז שלא סתם תקחי מספריים ותתחילי לגזור

בכל זאת מומלץ../images/Emo127.gif

אני לא יודע אם יש לך בן או בת אז אני ידבר בלשון בן (אותו דבר כלפי נקבה) גם אם התוכי שלך לא עף מהחלון הוא תמיד יוכל להפתיעה! וגם לא, תמיד הוא יכול לעוף למטבח לסיר חם או משהו! גם שלי היה פעם קוקטיל מוחתם (לא גזוז) פחדתי לגזור לו... אבל יום אחד הוא עף למטבח אבל אמא שלי לא בישלה (למזלי-יותר נכון למזלו) החלטתי לגזור לו... אומנם פחדתי לגזור אבל עדיף לפחד שאני יאבד אותו! בהצלחה!

אז אני אספר לך משהו

לפני פחות מחודש היו לי שני קוקוטלים באתי לקחת אותם לחנות חיות לקצץ את הנוצות איך שאני בא לזכר הוא טס ישר דרך השלווים ועף החוצה לא אספקתי לתפוש אותו. אז אמלצה שלי לקצץ את נוצות התעופה. עדיף. תוכי גזור מנוצות תעופה ביד מאשר תוכים עם כנפיים על העץ. ותחשבו על זה יום טוב

למעלה