שאלה...

מתנדב

New member
אני הייתי שם פעם אחת ל 5 דקות על

השעון, וראיתי מה שמתחולל שם, זה פשוט השם ירחם, מה שהלך שם, לכן כל זמן שלא יהיה שם שמירה ואריאלה או איש הרוח ישמרו על החדר אני לא יכנס לשם...

מתנדב

New member
אריאלה את צודקת....

לחרדי באופן עקרוני אין מה לחפש בצ'אט, אך לפעמים אנשים רוצים קצת להתפרק ולפרוק את מה שיש להם, או סתם להתבדח, או סתם לדבר בענייני היום, ומחפשים עם מישהו לדבר און ליין בצ'אט, לכן אני חושב שכדאי אולי לעשות פעם פעמיים בשבוע, מפגש בצ'אט, ושאת תשמרי באותו זמן, ומעבר לפגישות האלו, אף אחד לא יקח אחריות מה שהולך שם... כמובן רק אם זה לא קשה לך.

אולי אתה צודק. אולי אפשר לארגן

פגישה שבועית בצ'אט - איש הרוח יהיה השומר. הוא ישמח לעשות את זה.

דוסית1

New member
אגב, כבר עשינו את זה כבר פעם 1...

השבוע ביום שלישי... היה נחמד! אמנם לא כולם היו (מי שנכחו במעמד הלוא המה יכתבו לזכרון עולם בהודעתי זו: שי, שריקו, רפוש, מתעניין, במבי ואנוכי (עבדכם הנאמן.... :) אשמח להשתתף שוב במפגשים כגון דא.... :)

מתנדב

New member
דוסית, כשאין מי שישמור בחדר

אין מה לעשות שם, אולי איש הרוח יוכל לשמור בחדר לפעם פעמיים בשבוע, ואז הכל יהיה בסדר, כי מה שאני הספקתי לראות בחמש דקות האלו שהייתי שם זה היה מתחת לכל ביקורת, הייתי בטוח שאני נמצא בשוק הפישפשים...

שיSY

New member
שתבין!

לא היינו בצ`אט בחדר חרדים, אלא בחדר "גלאט צ`אט", ושם יש פחות אנשים, וכמעט שאין ניבול פה.(אם בכלל לא)

דוסית1

New member
לא נורא... כנראה שאתה מאלה...

שמבינים מהר כשמסבירים להם לאט....

מתנדב

New member
דוסית, אני ברוך השם מבין גם

כשמדברים מהר, ברוך השם, השם חנן אותי בשכל ובהבנה... אבל אני שואל אותך מתוך מה שכתבת כך: אגב, כבר עשינו את זה כבר פעם 1...ו דוסית1 ו 08:00 | 09/01/04 השבוע ביום שלישי... היה נחמד! אמנם לא כולם היו (מי שנכחו במעמד הלוא המה יכתבו לזכרון עולם בהודעתי זו: שי, שריקו, רפוש, מתעניין, במבי ואנוכי (עבדכם הנאמן.... :) אשמח להשתתף שוב במפגשים כגון דא.... :) איך אני אמור להבין מהודעה הזאת שאת מתכוונת לצ'אט של גלאט צ'אט ולא של החרדים של הפורום הזה?, אילו היית כותבת מלכתחילה שאת לא מתכוונת על הצ'אט הזה, ולא הייתי מבין מילא, אך ממה שכתבת קשה להבין על מה שהתכוונת, ואחרי שהסבירו לי מה הייתה כוונתך הבנתי... עכשיו הבנת מה שהסברתי, או שהסתבכנו?

דוסית1

New member
חטאתי! עויתי! פשעתי!

אתה צודק, אמנם לא כתבתי את זה בשרשור הזה אלא כתגובה להודעה שכתב אסף בהתחלה, "במיוחד בשביל זה..." זה זכרוני אינו מטעני. אז שוב סליחה!

נע מה

New member
בקשר לשאלה....

הרבנים אומרים על זה שאינטרנט זה טלויזיה בדלת האחורית אז תבחר לך מה אתה רוצה לעשות עם זה!

asaf2000

New member
זה בכלל לא חרדי

יש שם תועבות ומילים לא יפות כמו בכל הצ'אטים הכי מתועבים ונמוכים של תפוז, אין לי מושג מה "חרדי" שם...

דוסית1

New member
בדיוק בגלל זה....

פתחנו את חדר גלאט צ`אט ולמי שזוכר אז לשעבר חרדים סלולאר.... שם אחוזי הבעיה יורדים ל2. בדוק!

למעלה