שאלה ???

שאלה ???

ערב טוב לכולכן, יש לי שאלה לשאול אתכן: אם יש לי מחזור כל 30 יום, האם אני אמורה לקבל אותו תוך 30 יום לאחר המחזור הקודם, שבא בעכבות טיפול שנכשל? אודה לכן על תשובתכן המהירה בטא גבוהה לעתיד ורוד

פּוֹנְג

New member
מנחשת...

שיכול להיות מצב שההורמונים של הטיפול הקודם ישפיעו עליך והמחזור כבר לא יהיה סדיר כמו שאת מכירה.

נרי כ

New member
מתי היה הביוץ?

אני לא יודעת איזה תרופות את לוקחת ויש כאלה שמעכבות מחזור, אבל אם זו רק כוריגון ו/או תמיכת פרוגסטרון, נראה לי (לא בוודאות) שצריך לספור 14 יום מהביוץ. אצלי המחזור מתקצר כי בגלל ההורמונים אני מבייצת מוקדם יותר, אבל מהביוץ ועד המחזור - 14 יום, כמו שעון.

החודש אני בהפסקה...

עד הטיפול הבא שיחל לאחר שאקבל את המחזור. (לא לוקחת הורמונים כבר חודש וחצי) האם זה הגיוני שהמחזור מאחר מעבר לזמן הרגיל? תודה בטא גבוהה לעתיד ורוד

s h i r a 3 0

New member
יש כמובן כל מני אפשרויות לסיבות

לאיחור. בהקשר של הטיפול, אם קיבלת דקא אז הוא יכול לגרום לאיחור בביוץ. אם האיחור גדול או קטן זה תלוי בתגובה שלך. כשלי היה איחור נתתי לבדיקה הביתית "לסדר לי את הראש". בסוף התקשרתי למרפאה והזמינו אותי לבדיקות דם להורמונים, אבל המכשפה נבהלה מהאפשרות של עוד בדיקת דם אחת, ועוד שלא כחלק ממעקב, והופיעה בו ביום.

נועם@בת

New member
אם קיבלת דיכוי

של דקפפטיל/ סינרל/ בוסרלין- אלו גורמים לעיכוב בביוץ שלה חודש אחרי הטיפול, ולאיחור בוסת. גם עצם הטיפולים ההורמונליים יכולים לשבש, לגרום לאיחור בביוץ ולכן גם לאיחור קל בוסת. בכל מקרה של איחור, הכי פשוט זה לעשות בדיקה לקבל בטא גבוהה ולבוא לספר לנו
. נועם

למעלה