שאלה...

lilo

New member
שאלה על בית החייל

מישהו יודע האם יש מעברים גם בצדדים? או רק באמצע? אני מתכוונת ליד הגושים למטה (כיסאות 30-32)... למישהו יש מושג
?

mary lou

New member
שאלה...

אני יודעת שזה לא הכי קשור אבל אני פשוט חייבת לדעת... מה האולמות היותר טובים בארץ? זאת אומרת יש הצגות ומחזות זמר (סטייל ההפקות של בית צבי) שמציגות במלא מקומות (אני מדברת רק על מרכז הארץ) אז אם אתם יכולים- דרגו לי את האולמות הבאים לפי הנוחות... הבימה הקמארי בית לסין תאטרון הספריה בית החייל תאטרון על הירקון ואם אתם חושבים על עוד אז תוסיפו גם אותם...

lonestar2003

New member
לי יש מושג.

אם את מדברת על הגוש התחתון אז יש מעבר אחד באמצע אבל גם שניים בצדדים שדרכו אנשים עוברים ומתיישבים במקומות. בבית החייל רואים טוב מכל מקום! אין לך מה לדאוג. רק אל תשבי קרוב מדי! עוד שאלות תפני אליי.

Cabaret

New member
היכל התרבות ת"א

אולם נהדר! וגם המשכן לאמנויות הבמה..

tommy walker

New member
תגובה ל lonestar

כשאמרת שתאטרון הספריה יפה עם הבמה הפורצת.... אז התכוונת בוודאי לתאטרון רמת גן. תאטרון הספריה זה אולם קטן מצד ימין של תאטרון רמת גן (נכנסים מאותו שער ראשי ומאותו לובי) , וזה אולם די אינטימי עם 13 שורות בערך שיש בערך 10 כיסאות בכל שורה ובמה קטנה......

lonestar2003

New member
אולמות. לפי דעתי

בית החייל הכי טוב בעיני כי הוא בנוי בשיפוע אז לא מסתירים. כל שורה (בגוש האחורי) זה מדרגה ודי מרווח שם. את תיאטרון הספרייה אני ממש אוהבת. אני אוהבת את איך שהוא בנוי עם הבמה היוצאת. הקמארי זה אסון!!! אסון!!! אסון!!! צפוף. גועל נפש! הבימה- לא מתה על הבימה. אין סיבה מיוחדת. וזה מה שעולה לי בראש כרגע.

mary lou

New member
לדעתי בית החייל זוועתי!!!

השיפוע שם ענק, הבמה ממש נמוכה, הוא נראה כמו איזה משהו של בצפר... מה עדיף? רמת גן או בית החייל? ומה עם בית ליסין? מיהו היה שם?

yaronruach

New member
אני הייתי בבית לסין...

זה אולם נהדר, היה שייך ל"קאמרי" בעבר ואחרונה הועבר לתיאטרון "בית לסין" אבל אני חייב להודות שקשה לי לראות את "אחים בדם" משחק שם... זה קצת מוזר, בדיוק כמו שהיה לי מוזר לראות את "מיקה שלי" בתיאטרון הצפון. אבל זה לא משנה את העובדה שנהנתי עד אין סוף....

למעלה