שאלה.

flowr..

New member
שאלה.

לא עדיף להפוך את הפורום הזה לפורום פאנק, ולפתוח פורום נפרד לאלטרנטיבי? גם ככה לא מדברים כאן בכלל על אלטרנטיבי. השם של הפורום מטעה.

voodoo

New member
הממ...אני מניח

אבל רק אם עוד אנשים יתמכו בהצעה ...

Josie

New member
תגידו

מה זה בכלל אלטרנטיבי? תסלחו לי על הבורות, אבל לאיזה להקות הייתם קוראים אלטנרטיבי? לינקין פארק...? סטיינד? להקות כאלה? ושוב, סליחה על הבורות

Mrs.jones

New member
חס וחלילה...

לינקין פארק זו סתם להקת פופ מפגרת שאוהבת להיקרא "ניו מטאל" סטיינד אין לי מושג אבל בהחלט לא אלטרנטיבי אני חושבת שמי שמייצג הכי טוב רוק אלטרנטיבי זה רדיוהד.אני לא יודעת איך בדיוק להגדיר את זה...זה כמו מיוז וסטארסיילור,קולדפליי... אני מאוד בעד להפריד את שני הפורומים!פעם ראשונה שאני נכנסת לפה ובדיוק באתי לרשום הודעה למה מדברים רק על פאנק... וחוץ מזה אני גם לא רואה קשר בין שני הסגנונות...

voodoo

New member
טוב...

שמתי את זה בסקר, מראש אני מודיע...אני צריך לפחות 10 אנשים שחושבים שצריך לשנות את שם הפורום, וגם אחרי זה לא בטוח שזה יקרא ..צריך מנהל פורום, לדבר עם נטע ...וכל מידי כאלו שאין לי חשק ... אז רק אם אתם רציניים, אחרת זה טירחה מיותרת בשבילי

TaMnOoN

New member
אז...

מה זה סטיינד? ולדעתי לינקין פארק זה לא פופ... הרבה קוראים לזה פופ רק כי זה ממוסחר כזה, וכל החרא הזה והם גם פירסמו שירים נורא מרוחים

flowr..

New member
מצטערת לאכזב,

אבל לינקין פארק זה פופ. פופ זה לא סגנון מוזיקה, זה קיצור לפופולרי.

TaMnOoN

New member
זה לא מאכזב אותי כלל וכלל...

אז אתה בעצם אומר, שכל שיר, לא משנה איזה סוג - מטאל, פאנק וכו´ - אם הוא פופולרי, אז הוא פופ? חידשת לי... ורציתי להגיד לכם, שזה אחלה של פורום - סוף סוף פורום נורמלי שמדבר על מוזיקה בלי שמתקיפים אותך אם אתה לא חושב בדיוק כמו כולם ואם אתה טועה במשהו... אז כל הכבוד על היכולת שלכם לתקשר כמו בני אדם...!

flowr..

New member
כן, זה הפירוש המקורי.

במשך השנים ייחסו את המושג "פופ" ללהקות בנים וכו´, אבל בעצם כל דבר פופולרי, הוא פופ. היו גם תקופות (1991) שנירוונה היו פופ. flowr.. שתוהה ממתי היא ´אומר´... (במיוחד בהתחשב בעובדה שאחרי קריאה של הכותרת של ההודעה הקודמת שלי קצת קשה להתבלבל.)

Mrs.jones

New member
אל תגידי לי

שאת מהאלה שחושבים כך?זו תפיסה דבילית-זה רק המקור של השם,נכון.באמת פופ זה מהמילה פופולרי אבל היום כבר לא עושים זאת-כיום מסווגים להקה לפי המוזיקה עצמה ולא לפי רמת הפופולריות שלה. אבל בלי שום קשר לינקין פארק זו להקת פופ-כי פשוט,לא כל דבר שיש בו גיטרה זה רוק או מטאל.

flowr..

New member
זו לא תפיסה בכלל.

זו עובדה. בסה"כ סיפרתי על מה שהמושג אומר במקור. אף-אחד לא קבע חוקים בקשר לאיך צריך לסווג מוזיקה היום, כמדומני.

ענבל מ

New member
וטוב שאף אחד לא קובע חוקים...

לדעתי האישית, לאחר שקראתי את כל השרשור הזה, ובכלל השקפתי לחיים כאדם אוהב מוסיקה היא שאסור בתכלית האיסור להפריד בין סוגי מוסיקה, או לפחות אסור לתת להם שם. ככה אנשים סותמים את האוזניים כשהם שומעים שם שלא מוצא חן בעיניהם... בכל מקרה, אני נכנסתי לפורום הזה כי הוא "פאנק ואלטרנטיב", ואם להגדיר את מה שאני אוהבת לשמוע, אז זה יותר אלטרנטיב. למרות שאין לי בעיה עם פאנק, אני פשוט לא ממש מכירה את זה לעומק (למישהו יש המלצות להתחלה?). ואם אני חורגת, אז עד הסוף: אלטרנטיבי אם כבר, זה משהו שהוא לא במיינסטרים (והרי שגם לאלטרנטיב יש מיינסטרים- למשל: רדיוהד). אבל כטוב באוזניכם, קטונתי
ענבל מ, בהודעתה הראשונה בפורום (ואם תהיה הפרדה בין פאנק לאלטרנטיב, אני אצטרף לפי נטיות האוזניים שלי)

Manic Subsidal

New member
הכוונה באלטרנטיב כאן זה.....

להקות כמו וויזר וכאלה...פאנק אלטרנטיבי... ובהחלט לא רדיוהד כמה אפשר להגיד?!?!

voodoo

New member
אממ...

לא עברת במקרה שער בין מימדי בכניסה לפורום ?

punktx

New member
בגלל ש

משום מה פאנק נכנס תחת הקטגוריה של אלטרנטיבי, ולא של רוק כי פאנק אמור להיות ההפך מרוק זה מה שאני יודעת... סהר

למעלה