שאלה

bookworm1

New member
שאלה

היי, פיספסתי כמה פרקים של מלאך שחור.מה בדיוק מיוחד ב-DNA של מקס ?מה סנדמן הכניס לשם בדיוק ?מה זה הסמל של סנדמן והסיפור שלו? תודה

כמה תשובות

מקס מיוחדת בכך שברצף הד.נ.א. שלה אין JUNK DNA, כלומר כל רצף מתוכנן לעשות משהו. מה? אנחנו לא יודעים. לגבי הסמל, זהו הסמל של כת ההתרבויות (BREEDING CULT) שלכל אחד מהכת יש צלקת בצורה כזו על היד. למקס יש צלקת כזו על כף היד כי היא נחתכה מהסכין הטקסי שהיא יצאה לחלץ את ריי משם. סנדמן מתברר הוא ממקימי מנטיקור ואויבם של הכת. ג'ושוע היה "יצירתו" הראשונה.

123יעל

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!

אני כתבתי הסבר ממש ממש ארוך ומפורט (כנראה ארוך מידי) וזה לא שלח והכול נמחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז אני רק אחדד שהסמל שהתכוונת אני חושבת זה הסמל של מנטקור וגם של הכת (האריה הזה או מה שזה לא יהיה) ויש עוד סמל של הכת שאותו יש לכולם על היד כמו שזקן השבט אמר.... ומי שיש לו את הסימן הזה והוא לא מת זה אומר שהוא עבר מבחן כזה והוא חלק מהכת ומקס עברה ולא הראתה אפילו סימנים של חולשה!! לאומת טרנסגני אחר שכמעט מת אבל גם עבר בסוף.... קיצר, סנדמן היה גם מהכת הזו אבל אז הוא הלך להקים את מנטקור בגלל זה הוא אויב של הכת, וסנדמן כנראה הצליח לעשות טרנסגנים חסינים! או אפילו מיוחדים יותר! כמו מקס!!! טוב מה ששכתבתי קודם (ונמחק) היה הרבה יותר מובן ומפורט.... מקווה שעזרתי!

למעלה