שאלה ....

i l0ve u

New member
שאלה ....

מה אתם מעדיפים ללבוש למסיבה..: משהו שהוא מותג <שסביר להניח שיהיה עוד 100 עם אותה חצאית/מכנס/גופייה..> או משהו מיוחד אפילו משו שנקין כזה אבל לא מותג שישר ידעו מאיפה קניתם....? כאילו נגיד עכשיו אתם הולכים לקנות בגדים למסיבה אז איפה תלכו לחפש בקניון עם מותגים או בשנקין או בעיר או משו ..??? אה ותראו
...:) - מסכימים איתו???? חחח ...

vashla

New member
לדעתי זה לא משנה, בגד זה בגד נו..

ולגביו-זה רק מראה על ביטחון עצמי נמוך, כאילו הוא צריך הוכחה שהוא חתיך, ושכולם יראו את זה...

i l0ve u

New member
יאללה עוד תגובותתת מעניין אותי

ויש לי עוד שאלות ואני לא יכולה לפתוח 8 שירשורים כשאף 1 לא מגיבבבבב!!

אדוושי

New member
../images/Emo26.gif

אני מעדיפה לקנות מהעיר.... דברים מיוחדים יותר...! אם אני רואה משו ממותק שאני אוהבת ולא יקר לי מידי אני קונה. חחחח דווקא אהבתי את הרעיון השיער קצת נשי אם זה יהיה יותר קצר זה יהיה פסדר הוא אולי נראה טוב אבל לא נראה לי שהוא ה-חתיך של כפר סבא

i l0ve u

New member
תגיבו כבררר

בעעחסס איתכםםםם ותגיבו לשאלה לא לילד שבתמונה חחח

LoCa GiRLL

New member
שאלה קלה......חחחח

ברור שאני אעדיף ללבוש משו משנקין או מכל חנות אחרת חוצ ממותגים...ככה יש סיכוי שלא לכל בנאדם שני יהיה את זה.....שלא תחשבו לרגע שאני מהאלו שמנסות להתבלט במסיבות מבחינת מראה..ח להפך אני חננה בקטעים האלה...אני מחפשת להראות טוב לא מיוחד.....חחחחח

i l0ve u

New member
המשפט הידוע חחח...

אני זוכרת שרציתי לקנות ת'חצאית של קסטרו ובסוף לא קניתי ואז הלכתי למסיבה ולפחות חצי מהבנות לבשו אותה ואחר כך כבר לא רציתי לקנות אותה יותר ....... לפי דעתי כיף לשלב :) מצד אחד מותג זה אחלה וכיף לבוא נגיד עם ג'ינס של ליקופר/קסטרו וואטאבר אבל למצוא חולצה מיוחדת שאין עוד להרבה ואביזרים וזה ... תגידו מתם לב שקסטרו אף פעם לא היו מותג לג'ינסים ...?? כאילו אישית אף פעם לא קניתי משמה ג'ינס - מכנסים כן אבל לא ג'ינסים ואם זכור לי נכון הם אף פעם לא התבלטו בג'ינסים להם .... לא??

LoCa GiRLL

New member
../images/Emo45.gif אמת...

את לא נחנקת לפעמים מהחוכמה שלך???...........חחח רציני......

No BoDy1

New member
אני יודע, והוא אמר שהוא לא אוהב

מותגים... אז אמרתי לו חוץ מקסטרו... :)

ayelet 1

New member
זה לא חושב- העיק שאני נראית טוב!!

זה כל כך לא חשוב- העיקר שאני דופקת הופעה.. מה זה משנה אם זה חולצה משנקין או של איה מותג?? העיקר שזה יושב יפה ואני דופקת הו]פעה....

Adva Ronen

New member
מי זה החתיך הזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ולגבי השאלה... מזה חשוב? העיקר שזה יהיה יפה עליך ושתאהבי את זה... לא

למעלה