שאלה

שאלה

שלום אני צריכה עזרה אני בת 16 ואני דיי נמוכה אולי מישהו יודעה עם יש כדורים או איזו שהיא תרופה או כל דבר ,כדי שאני יהיה יותר גבועה?

freearth10

New member
צמיחה

היי לורן, לא סיפרת מה הגובה שלך ועד כמה את נמוכה. לפעמים זו רק ההרגשה. את בגיל הפריחה וגם אם את היום עדיין נמוכה זה לא אומר שכך זה ישאר. ממליצה בחום על טיפול אלטרנטיבי גם כדי לגלות מה חוסם את הצמיחה שלך וגם כדי להרגיש טוב עם איך שאת נראית היום.
מאיה

freearth10

New member
איך הם מרגישים עם זה?

היי לורן, כולנו בני אנוש ולכן אף אחד מאיתנו לא מושלם. אחד שמן מידי, אחד גבוהה מידי (כן, יש גם כאלה :)) ), אחד ביישן מידי, אחד כעסן מידי... ואת נמוכה מידי. אז בהנחה שהפחד שלך אכן יתממש, חשוב שתקבלי את עצמך כך איך שאת עם כל היתרונות והחסרונות גם יחד. ולכן טיפול בקנסיולוגיה יוכל לעזור לך, בנוסף, אני לא בטוחה שלמרות שהורייך נמוכים - את תשארי באותו הגובה. ושווה לבדוק מה חוסם את הצמיחה שלך. הייתי גם מבררת עם הורייך איך הם הרגישו ואיך הם התמודדו עם הרגשה זו.
מאיה

chcago

New member
שלום לורן !!!

אז ככה צמיחה בגובה היא תוצר של גורמים רבים, בין העיקריים שבהם הינו גורם התורשה, לעיתים שיכלול של גובהם של שני הוריך, ישנם עוד גורמים ובהם תזונה, תפקוד הורמונלי (במיוחד ב. התריס) וכו` שהם יכולים להפריע לגדילה תקינה. בגדול, כשנתיים לאחר קבלת המחזור הראשון `נסגרים` מנגנוני ההתפתחות של העצם והגדילה נעצרת (תוודאי נתוני אצל ר. מומחה), אם עברו שנתיים אזי אין הרבה מה לעשות, אם בכלל!! אז עוד לא שמעתי על תרופת פלא כזאת, ואם הייתה אזי היא הייתה מפורסמת. בכל מקרה יש אפילו דוגמניות נמוכות, ויש נעלי עקבים שאמורים לעזור... מקווה שעזרתי.

למעלה