שאלה יש כזה דבר להוריד סימסים וחיות ועם יש אז תביעו לי את הכתובת של האתר תענו בבקשה
S SHAI679 New member 26/12/03 #1 שאלה יש כזה דבר להוריד סימסים וחיות ועם יש אז תביעו לי את הכתובת של האתר תענו בבקשה
S shmulik15 New member 26/12/03 #2 יש פה 3 שרשורים בנושא ואתה לא שונה מאף אחד, אתה תקבל את אותה התשובה: שימו לב! חל איסור על פרסום תוכן לא חוקי כלשהו בפורום. כל הודעה המכילה תוכן שכזה (או קישור אליו) תמחק ללא הודעה מוקדמת
יש פה 3 שרשורים בנושא ואתה לא שונה מאף אחד, אתה תקבל את אותה התשובה: שימו לב! חל איסור על פרסום תוכן לא חוקי כלשהו בפורום. כל הודעה המכילה תוכן שכזה (או קישור אליו) תמחק ללא הודעה מוקדמת
S SHAI679 New member 26/12/03 #5 אני יודע שלהוריד סימס זה לא חוקי אני לא מוריד סימס אני קונה את הסימס מהחנויות ורק שאלתי עם יש אתרים שבהם אפשר להוריד דמויות של סימסים הבנתם מה פיתאום שאני הוריד סימס מהאינטרנט
אני יודע שלהוריד סימס זה לא חוקי אני לא מוריד סימס אני קונה את הסימס מהחנויות ורק שאלתי עם יש אתרים שבהם אפשר להוריד דמויות של סימסים הבנתם מה פיתאום שאני הוריד סימס מהאינטרנט
N nitzanw New member 26/12/03 #6 אההה אז לא הסברת את עצמך טוב אז תגיד מישהו יכול להביא לי סקינים וחפצים לסימס ואם שמת אז בטאגליינס יש רשימה די נכבדת קישור מצורף
אההה אז לא הסברת את עצמך טוב אז תגיד מישהו יכול להביא לי סקינים וחפצים לסימס ואם שמת אז בטאגליינס יש רשימה די נכבדת קישור מצורף
S shmulik15 New member 26/12/03 #8 סורי.. לא הבנתי אותך טוב ../images/Emo13.gif www.thesimsresource.com יש סקינים. ופעם הבאה תשתדל לשרשר את השאלות שלך, אוקי?
סורי.. לא הבנתי אותך טוב ../images/Emo13.gif www.thesimsresource.com יש סקינים. ופעם הבאה תשתדל לשרשר את השאלות שלך, אוקי?