שאלה..

Breathe On Me

New member
שאלה..

האם מותר למקם קיר באלכסון? ולמה? {אם זה משנה , אז החדר הזה יבנה במרתף}

Breathe On Me

New member
אנחנו משפצים קצת את המרתף..

בא לנו לשנות קצת !
זה ייצא מדהים , המרתף שלנו הוא ע-נ-ק והוא יהיה מרוצף בפרקט לא כהה ממש אבל לא בהיר. יש בו גם שני חדרים { חוץ מהסלון} . הרחבנו את המרתף עוד קצת {אל תשאלו אותי למה.. הוא באמת מספיק גדול} , ועכשיו אנחנו סוגרים עוד חדר. את החדר החדש עוד לא תכננו בדיוק , אבל חשבנו לעשות בו קצת קיר באלכסון. עכשיו, ,עזוב את השאלה למה , תענה לי אם כדי מבחינת הפנג שואי? איזו אווירה זה ייצור? ** אחרי שנסיים את המרתף נעבור לחדר שלי , אני אשמח אם גם אז תוכלו לייעץ לי , למרות שנראה לי שכדי גם להזמין מישהו אלי הבייתה שיגיד לי מה דעתו.**

קיר אלכסוני

מנסיוני האישי (בלי קשר לפנג שואי) קירות שהם לא ב 90 מעלות אחד לשני-מאוד מאוד לא נוח וגם יש בזבוז נוראי של מקום, קשה לנקות ולהעמיד רהיטים, ואני אישית לא ממליצה... לגבי הפנג שואי-אולי אביבה תיתן פה איזו מילה...............

בוקר טוב

קירות אלכסונים הם קירות שיוצרים חוסר אנרגטי. מה זאת אומרת? צורה שלמה של מבנה שבו כל הקירות הם ב- 90 מעלות אחד כלפי השני, היא הצורה שתומכת הכי טוב בחיים שלווים ורגועים. כל "סטייה" מזויות אלה, אם כתוספת ואם כמגרעת יחסית למבנה עצמו, פוגעת באזון המבנה ובאיזון הפנימי שלנו. אז, מכל מה שאמרתי, זה לא מומלץ

למעלה