שאלה ?

Jam Head

New member
שאלה ?

הבנתי לפי " שמועות " ( חחח :L ) ולפי כמה פורומים בהייד פארק שיש בסילבסטר הופעה חד פעמית של ליידי מקבת'. מה שכן , לא אמרו עדיין שום פרטים כמו איפה ? באיזה שעה ? כמה יעלה ובכלל פרטים או פלייר להופעה ... מישהו יכול לחדש לי משהו ? לאשר סופית את ההופעה או משהו כזה

שקר החן

New member
אכן יש הופעה בסילבסטר

במועדון הבארבי... אבל הם נקראים כבר wheels of epic

stone cold jane

New member
אחרי יותר משלוש שנים שאני מכירה...

אותם בתור הליידי הם ישארו ככה לעד
אתה יודע ממקרה באיזו שעה ההופעה? אני לא מאמינה שיש מצב שאני מפסידה את זה
הגיטריסט שלנו מתעקש שנופיע בסילבסטר
ג'יין

RaSTA La Vista

New member
כמה דברים.

אני באמת לא חושב ומסכים עם מאנקי שלא ניתן להגדיר אותם כגראנג', אלא כלהקת רוק כבדעם השפעות מלהקות כמו אליס, פרל, מלווינס. אבל בהחלט לא גראנג'. אבל אני בהחלט לא מסכים איתך מאנקי שהם גרועים.. אני חושב שהם מצויינים, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח. אני אישית לא אגיע להופעה. אני לא חוגג חגים של נוצרים ובייחוד שמדובר בחגים על שמות של כמרים אנטישמיים שביצעו פוגרומים ביהודים והתעללו בהם. יום טוב ניר.

stone cold jane

New member
חחחחחחחחחחחחחח

וואי הצחקת אותי ממש עכשיו! בתור בנאדם שלא חוגג חגים בד"כ, אלא אם כן הקונספט קולע (פורים, האלווין וכאלה) למי איכפת?! יש הופעה! באים! (או לפחות מנסים לבוא :( ) ג'יין

assafpeleg

New member
שאלה ל-stonecold jane

jane יש לך להקה? אתם מופיעים? איפה? מתי? כמה? care to share?

DrunkGoat

New member
סתם שתהיה בעניינים...

לערב השנה החדשה קוראים סילבסטר רק בארץ. אם אתה תבוא למישהו בארצות הברית ביום השנה החדשה ותשאל אותו אם הוא חוגג את יום הקדוש סילבסטר, הוא יסתכל עליך בהבעה מוזרה, ולא יבין על מה אתה מדבר. ב-1.1 חוגגים את השנה האזרחית החדשה, בדיוק כמו בראש השנה היהודי והמגניב. לא חוגגים פוגרומים, ולא חוגגים סילבסטר. בכל העולם קוראים לערב ה-1.1 New year's eve ולא Silvester day או משו מסריח כזה.

FaithNoMore

New member
תיקון טעות חיוני

הופעה תתקיים בהייניקן הבימה קלאב, לא בבארבי! עיין אין לי מושג בריזו שעה, אבל כאני אדבר איתן אני אעדכן. אגב: יש להם בסיסטית חדשה, עוד לא יצא לי לפגוש אותה כי לא כולם חזרות מחו"ל עדיין, אבל שמעתי שהיא אחלה בסיסטית שבעולם וחומד של בחורה משו משו!

למעלה