שאלה

שאלה

בנסיון להפטר מזכרונות מציקים מחפשת מקום/אירגון/חברה לתרום אוסף של כ-70דיסקים של רוק מתקדם. לא למכירה ולא להחלפה. אשמח להצעות מעניינות.

ehh

New member
פאב

אפשר לתרום לפאב, כמובן תמורת הבטחה שהם ישמיעו אותם לפחות חלק מהזמן

kurush

New member
88FM

המוסיקה הכי טובה ברדיו. סתם. אבל הם משמיעים כל מיני יציאות פרוגרסיביות להחריד לפעמים.

rpg2003

New member
הצעה מעניינת

תשברי את הדיסקים למספר שברים שווה בשווה כמספר מאזיני הפרוג בארץ, ותתני לכל אחד חלק. ככה כל אחד יקבל איזה 2-3 דיסקים....

orbiti

New member
ספרית המוזיקה של בית אריאלה בת"א

או לחילופין, לזאת של בתי ספר למוזיקה כגון רימון והד (על יסודיים), או תיכונים (תלמה ילין, בליך, מטרווסט, עירוני א'...).

למה רק גוש דן....

אני חושב שתרומה לספרייה של התיכון לאומנויות בירושלים תהיה תרומה מצויינת.... זה בערך יכפיל להם את כמות הדיסקים בספרייה והם מאוד יודו לך

orbiti

New member
שמע

אם יום אחד יפטרו את המורה למוזיקה שמלמדת שם (אין צורך להזכיר שמות, אתה יודע בדיוק כמוני מי זאת
), אולי אני אחשוב על להמליץ לתרום לשם דיסקים, עד אז, באמת אין צורך.

מורנא007

New member
LOL

אורביטי, אני לא מכיר אותך או את מורתך, אבל ברור שאהבה גדולה אין (וגם לא קטנה)

delusional

New member
הבגלל עשב שוטה אחד תצית אש בכל היער

? היכן היתה להקת אמביציה היום ללא ספרית המוזיקה האנינה (בניצוחו האנין של רמי כהן) של עירוני ה' ובעקבותיה סצינת מאשה הכה מהותית להתפתחות הרוק והרוק המתקדם במדינת היהודים? המהכפכה צריכה לבוא מבפנים, וזאת אחריותינו להעניק למהפכה מצא פורה, כלים טובים וזרעי איכות לפרוח. ויוה לה רבלוסיון.

SoftMachine

New member
הייתי ממליץ לתרום ל...

מרכז על"ם שיש בהם מערכות שאפשר לשמוע מוזיקה. אלו מקלטים לילדים ונוער במצוקה. אני יודע שלמרכז בכפר-סבא ותל אביב וחיפה יש. זה מה שאני יודע עליו, אבל בטוח שיש עוד... זו בהחלט תהיה תרומה נכבדת להם.

קליפס

New member
יש מתנ"ס אחד באילת שחי על רוק מתקדם

ומאוד מאוד יודה לך, אפילו על חלק מהם. וברצינות, למה שתבררי באיזה מקומות משתמשים במוזיקה כזאת ותתרמי בערך עשרה דיסקים לכל ארגון?

קליפס

New member
זה היה אמור להיות "אפילו רק על חלק"

(פדיחה... הודעה ראשונה וכבר אני מתבלבלת. זאת ההתרגשות...)

למעלה