שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הורדתי חפץ איך אני מעלה את החפץ למשחק סימס תחזירו תשובה בבקשה!!!
S SHAI679 New member 22/12/03 #1 שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הורדתי חפץ איך אני מעלה את החפץ למשחק סימס תחזירו תשובה בבקשה!!!
S sims girl New member 22/12/03 #3 כנס! כשאתה מוריד חפץ תוציא אותו מהזיפ דבר ראשון! ואז תכנסי אותו לתיקיה הבאה: C:\Program Files\Maxis\The Sims\GameData\Objects הבנת???
כנס! כשאתה מוריד חפץ תוציא אותו מהזיפ דבר ראשון! ואז תכנסי אותו לתיקיה הבאה: C:\Program Files\Maxis\The Sims\GameData\Objects הבנת???
S SHAI679 New member 22/12/03 #5 ??? תראה אני הורדתי את החפץ למקום שאמרת רק שאצלי הסימס מותכן בכונן f ועשיתי בדיוק מה שאמרת ואז נכנסתי למשחק סימס ולא היה את החפץ תוכל בבקשה להסביר יותר במפורט
??? תראה אני הורדתי את החפץ למקום שאמרת רק שאצלי הסימס מותכן בכונן f ועשיתי בדיוק מה שאמרת ואז נכנסתי למשחק סימס ולא היה את החפץ תוכל בבקשה להסביר יותר במפורט
S SHAI679 New member 22/12/03 #7 !!!! יש לי מחשב חדש שהזמנו מחו"ל והוא הגיע לפני 3 וחצי וארץ ויש בו הרבה כוננים והכונן הפרטי של הוא f ואיך שאו עשו אותו לכונן רגיל עכשיו הבנת
!!!! יש לי מחשב חדש שהזמנו מחו"ל והוא הגיע לפני 3 וחצי וארץ ויש בו הרבה כוננים והכונן הפרטי של הוא f ואיך שאו עשו אותו לכונן רגיל עכשיו הבנת
K KitiKiti New member 22/12/03 #9 E:/ and H:/ its for disks... H:/ for zriva F:/ , C:/ and E:/ its for things...