שאלה...

שאלה...

חוץ מסדרת הספרים הארי פוטר( 4 ) יש עוד ספרים?כי שמעתי שיש ספר על קווידיץ. כי אם כן אני משיג את זה ועכשיו (מתפלא איך לא השיג את זה עד עכשיו)

אפשר לקנות אותם בסטימצקי

זה שני ספרונים קטנים, אחד קווידיץ´ בכל הזמנים, והשני... אמ...... חיות פלא ומרביצן נראה לי קוראים לזה.... בכל מקרה בנתיים יש את זה רק באנגלית אבל עומדים לתרגם את זה שמעתי (ואם לא שמת לב מייג´ן מת על הספרים האלה)

Meijen Shaggy

New member
מייג´ן מאווווד מת על הספרים האלה

כמו על כל ספרי הארי פוטר
ולספר השני קוראים "חיות הפלא ומרבצן", לא "מרביצן"... חחח... ובאמת ניתן להשיג אותם בכל סניף סטימצקי, למרות שאני דווקא קניתי אותם בבבריטניה.... Meijen Shaggy

אין לי כוח...

אין לי כוח לקרוא אותם באנגלית,את יודעת אולי מתי מתרגמים אותה? נ.ב יש לך אותם?

LuNaTiC

New member
חחח מרביצן...

כדאי לך זה בטח מה זה שווה את זה... לי עדיין אין בגלל כל מיני עיקובים רשעיים אבל אני מתה לקנות! זה אמור להיות מצחיק וחמוד ומסביר דברים... וכמו הארי פוטר, זה לא אנגלית מסובכת מדי... אני מניחה... לא בטוח שמתרגמים בכלל.. אז כדאי שתקנה באנגלית... -ענבל-

אין לי מושג!

שמעתי שמתרגמים אותם אבל לא אמרו מתי.... ואין לי אותם.. קראתי את של חברות שלי וזה שיעמם אותי מוות!

אני ירשום לך איך היה הפאנפיק שלך...

כשאני יסיים אותו. (איזה מעצבן שאין לך מקום לעוד שתי מילים!!!) טוב,זה כבר לא שתי מילים. חחח

cc (סיסי)

New member
אבל...

לפי דעתי הספר של המלצות ומרביצן היה דיי משעמם זה רק הסברים על חיות..קראתי רק את ההקדמה אבל הקישקושים של הארי ורון בצדי הדף די נחמדים

cc (סיסי)

New member
וזה גם...

עולה 40 שקל!! על מה? כמה דפים ממוחזרים עם ריח!(חוץ מזה שכל הספרים הבריטיים של הארי פוטר הם ככה) וזה קצר 40 עמודים וקטנים...

Solinari

New member
לא....

"חיות פלא ומרבצן" ו-"קוודיץ בכל הזמנים" הם נחמדים, לא יותר מזה... וממש לא שווה להוציא עליהם 80 ש"ח, גם בגלל שהם לא שווים את זה, וגם בגלל שאפשר להשיג אותם בהרבה פחות בחו"ל, -אני קניתי את שניהם בברטניה ב-30 ש"ח-בלי שום הנחה. אם יוצא לך להיות בבריטניה/אר"הב אז תקנה אותם-אם לא-עזוב שטויות... לא כל דבר שג´יי קיי כותבת הוא טוב, ולא כל דבר שקשור להארי פוטר הוא טוב.

Marty McFly

New member
אוקי...

טוב... מישהו פה לא יצא חי מהפורום... אבל אני לא אחראי!

Meijen Shaggy

New member
אוי אני כל כך לא מסכים איתך...

כאילו, לא לגמרי מסכיך איתך. אני חושב שמי שמגדיר את עצמו "מעריץ" או "מכור" -- צריך לקנות את זה. יש שם כל כך הרבה פרטים נחמדים ואולי גם חשובים. זה חלק בלתי נפרד מהסדרה (ומההיסטריה...). ונכון, המחירים באמת קצת מופקעים. גם אני קניתי אותם ב-30 ש"ח באנגליה. Meijen Shaggy

למעלה