שאלה

Alisan

New member
שאלה

לפני כמה זמן התפרסמה ידיעה בחדשות המוזיקה שאלאניס עומדת להשתתף בסרט מוזיקלי. למישהו יש אולי חדשות לגבי זה?

אין ממש חדשות

הסרט צולם אנחנו רק מחכים שהוא ייצא כבר (כמו שאנחנו מחכים לדיסק) אם יהיו איזה חדשות אתה הראשון שתדע עליהם!

Rוית

New member
רגע, סרט?

זה לא היה אמור להיות מחזה בברודווי? או אוף ברודווי?

היה מחזה אוף ברודווי

יש גם סרט! יחד עם שריל קראו רובי וילאימס ועוד אני אחפש לינק לכתבה על זה~

הנה

רובי, שריל, אלניס ואחרים במחזמר חדש אחרי "שיקאגו" ו-"מולאן רוז'", הפרוייקט הבא הוא סרט מוסיקלי בשם Just One Of Those Things, על הכותב האגדי קול פורטר. רובי וויליאמס, שריל קרואו, אלניס מוריסט, אלביס קוסטלו, דיאנה קראל וויויאן גרין ישתתפו בסרט המופק ע"י MGM, בו קוין קליין משחק את תפקיד קול פורטר. בסרט, המצולם כרגע בלונדון וונציה, משחקת אשלי ג'אד את תפקיד לינדה לי, אשתו של פורטר. "נצליח להראות את הגאוניות של קול פורטר בזכות כמה מן האמנים המוכשרים ביותר בעולם" אמר ארווין ווינקלר, במאי הסרט. מפיק הסרט רוב קוואן אומר כי זהו סרט מוסיקלי מאוד לא שגרתי עם דמויות מורכבות, תלבושות מדהימות, כראוגרפיה סוחפת וכמובן, המוסיקה המצויינת של פורטר. אלניס מוריסט, למשל, תרקוד ותשיר את Let's Do It, Let's Fall In Love בסרט. אלניס כבר הופיעה בעבר בסרטים Dogma ו-Jay And Silent Bob Strike Back. אלביס קוסטלו יבצע את Let's Misbehave, שריל קרואו את Begin The Beguine, רובי וויליאמס, שכבר ביצע באלבומו הקודם את Did You Evah של פורטר, מבצע בסרט את It's De-Lovely ודיאנה קראל, זמרת הג'אז שכבר ביצעה שירים של פורטר בעבר, מבצעת בסרט 2 שירים שלו, כולל את Get A Kick Out Of You. קראל תשחק השנה גם בסרט Anything Else של וודי אלן. בסרט יבצע השחקן קוין קליין 14 שירים, אחד מהם עם זמרת הקאנטרי ג'אד, בשיר In The Still Of The Night. פסקול הסרט, שישוחרר ע"י חברת Sony, ייצא כנראה רק בסוף השנה יחד עם יציאת הסרט עצמו.

Alisan

New member
הגיע הזמן, לא?

אם אני לא טועה אנחנו כבר בסוף השנה מענין מה מעכב את ההפקה ?

למעלה