שאלה???

שאלה???

רציתי לשאול האם מישהי מכן שמעה על הכנה להזרעה שהיבול היום ההזרעה היה 43 זקיקים?

אמאבקרוב היקרה../images/Emo140.gif

בהמשך להודעות האחרונות שלנו בעניין דר' ניזרי שאלתי אותך לגביו ובכלל. סיפרת שאת עושה את הטיפול פרטי את יכולה לפרט קצת יותר איפה מה מי כמה ולמה להזכירך גם אנוכי ממאוכזבות כללית

נועם@בת

New member
43 זקיקים?????

סליחה על ההתבטאות הנחרצת אבל רופא שיעשה הזרעה עם 47 זקיקים אינו רופא, הוא קצב. כשיש 47 זקיקים יש שתי אפשרויות, האחת לעשות IVF רסקיו, כלומר לקבל אישור מיידי לIVF. או לתת דקפפטיל שימתן את הביוץ, אבל אסור לעשות הזרעה או אפילו לקיים יחסי מין. הסיכוי להריון רב עוברי הוא יותר מידי גדול. והריון שיקלט כשיש יבול כזה מסכן את האשה בגירוי יתר מפלצתי. במילים אחרות, רופא שעושה הזרעה עם מספר זקיקים כזה מבצע דבר שבעיני הלא מקצועיות הוא פשע. נועם

ואני אצטרף לנחרצות של נועם

אסור, אסור, אסור לעשות הזרעה עם 43 זקיקים. נקודה. אין פה אבל, אין פה אולי. או IVF או לוותר על הטיפול בחודש הזה, ולדרוש מעקב צמוד מאוד בטיפול הבא. 43 זקיקים לא צומחים להם כך סתם בלי שאף אחד ישים לב.

1חיובי

New member
מנסיוני אני מכירה מישהי שהיתה

מועמדת לIVF, המעקב אצלה התחיל מעט מאוחר והיא הגיעה בסופו של דבר ל- 23 זקיקים, אני רוצה לומר לכן שהיא היתה בהיפר חודשיים מאושפזת במצב רע מאוד מאוד. אז איך עם הכנה להזרעה כמה אמפולות נותנים בהזרעה לעומת IVF? הרי זה עולם אחר, איך מגיעים ל43 זקיקים אני מבינה ל-20 אבל 43 זה נשמע לי פשוט איום ונורא!!!

באאבו

New member
מצטרפת לדעותיהן של קודמותי.

למרות שהפיתוי גדול - הסיכון עצום. איך הגעת למצב של 43 זקיקים? וסליחה על השאלה, אבל איך סופרים אותם בלי להתבלבל?

למעלה