שאלה...

jDaNiELLE

New member
איה לא קצת הגזמת???

מה את מצפה ממנה להתעלות, להתנצל, להתבגר , להתעלם....??? שימי לב לרמת שיחה שלה...כשאין לה משו חכם להגיד היא שמה אייקון... girli girl-GO AWAY -נראה אם היא תבין לא בעברית...

lilit jam

New member
../images/Emo2.gif

את שואלת אותי שאלות, מגיבה להודעות שלי... ואת מצפה ממני להיעלם... שלום ולא להתראות (תודה, אבל אין צורך להגיב).

jDaNiELLE

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

אני גאה בהכל. במה שאני אומרת, עושה, שומעת, מה שיוצא ממני, מה שנכנס אלי....הכל!!!!!!!!!!!! אני אתן לך בעצם רשימה של מה שאני גאה בו- למה להיות כאלה כוללניים... אני. השיער שלי הגוף שלי העיינים שלי האף שלי הפה שלי התחת העגול והיפה שלי השירים שאני אוהבת הציורים שאני מציירת הסדרות שאני רואה האוכל שאני אוכלת המשפחה שלי החברות המדהימות שלי באותו אחד שרק איה יודעת עליו בריקודים שלי במצב רוח שלי בידידים שלי בטעם שלי ברגשות שלי בההכלללל ובעיקר בזה שעם מוזיקה טובה, ובן אדם מציק, אני נהיית שנונה מתמיד!! (תביני או לא...)

jDaNiELLE

New member
חומד

נראה אותך יוצאת מהבית אחרי שרצת 2000, ועוד בקור הזה.....אל תלכי עם חוכמה....הצבע לא מתאים לך.

Reutk

Active member
יעבור יום אחד בלי שישאלו את זה?

כרגע שום דבר עדיין לא בטוח אבל יש סיכוי שישדרו את העונה השלישית ביס וערוץ שלוש הבטיח מזמן לשדר שוב את העונות הישנות הבטיח ולא קיים

lilit jam

New member
../images/Emo123.gif

אני מצטערת שאני לא נכנסת לפורום הזה (ועכשיו ברור לי גם למה...) ובודקת אם ומה שאלו...

lilit jam

New member
מספיק ודיי!

"מה לא ברור"...? כשתפסיקי עם התגובות שלך, אז אני באמת אוכל לעוף מפה... אז בבקשה ממך...

למעלה