חכמת הבייגלה - ספר מעולה. סרט גרוע.
ל לולו המשוגע New member 13/12/03 #19 יש סרט../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif חסרת-השכלה שכמוני. נו וול. אין שכל, אין דאגות. וחכמת הבייגלה זה באמת אחלה של ספר
יש סרט../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif חסרת-השכלה שכמוני. נו וול. אין שכל, אין דאגות. וחכמת הבייגלה זה באמת אחלה של ספר
H Human Nature New member 13/12/03 #20 כן, יצא סרט ../images/Emo13.gif |טל| † הוא התמודד גם באוסקר (הישראלי ), אבל אני לא חושב שהוא זכה. ואם כבר בורות- אני בכלל לא קראתי את הספר יש לי עוד רשימה ארוכה של רומנים לסיּם לפניו.
כן, יצא סרט ../images/Emo13.gif |טל| † הוא התמודד גם באוסקר (הישראלי ), אבל אני לא חושב שהוא זכה. ואם כבר בורות- אני בכלל לא קראתי את הספר יש לי עוד רשימה ארוכה של רומנים לסיּם לפניו.
P Prof. James Potter New member 13/12/03 #23 ירדן בר כוכבא לא דומה לה.../images/Emo16.gif בכלל לא. ניר
ל לולו המשוגע New member 13/12/03 #26 באמת../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אני דווקא מוצאת המון דמיון אבל חפיף, כל אחד ודעתו 3 דתות...... ואלוהים 1 למעלה בשמים
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אני דווקא מוצאת המון דמיון אבל חפיף, כל אחד ודעתו 3 דתות...... ואלוהים 1 למעלה בשמים