שאלה

• פותח הנושא doga
  • פורסם בתאריך

doga

New member
שאלה

עקב מכתב המחאה קיבלנו הרבה תגובות והפעם גם מעיתון ת"א ששלח לי לאי מייל ואני מצטט : " תפסיקו לשלוח לנו אי מיילים אתם מפוצצים את התא שלנו הבנו את הקטע, די אתם הורסים לעצמכם" האם לדעתכם אני צריך להוריד את הלינק שלהם מדך המחאה? או להשאירו כדי ליצור לחץ לפרסום הכתבה? אשמח לקבל חוות דעתכם אני מצרף את כתובת דף המחאה http://www.2wheels2u.com/mm.htm

GPZiv

New member
להוריד

הם כנראה באמת מוטרדים מהעיניין ואני לא חושב ששליחת אי מייל לעיתון, תהיה משמעותית כמו פיצוץ התא של משרדי הממשלה. העיתון אמנם צריך לדעת אבל את משרדי הממשלה זו חובה ומצווה להטריד... כך שאי מייל אחד פעם בשבוע או בתדירות נמוכה יותר אמור להספיק אני חושב.

Easy_Rider

New member
הם צודקים ב-100%, אתה יוצר נזק.

זה לא עובד בצורה הזו, זה יוצר חשיפה שלילית. שיהיה באמת מה להגיד, נגיד. צריך להיות ממוקדים, ליצור חשיפה חיובית, וליצור קשרים עם אנשי תקשורת בעלי השפעה. השיטה של הפצצות מיילים יוצרת מיאוס ואנטי. בתור יו"ר תנועת "no more junk mail please..." אני יודע מה אני מדבר. מאבק צריך להיות בעל קו הסברתי, בעל מוקדי השפעה ועניין, ועוד דברים רבים שאנחנו עובדים עליהם ע"פ תוכנית מסודרת. הפפצות המייל יביאו בסופו של דבר שכאשר יהיה באמת מה להגיד, ונצטרך שטח פרסום וחשיפה יגדו לנו "אתם הנודניקים מהמיילים, נסו במקום אחר ..." צר לי, אבל ככה זה עובד.

Ninja

New member
Couldn´t agree more ../images/Emo45.gif

Your daily mail pisses me off and I am someone who cares I bet they don´t give a damn once you went over a certain number of your junk mails

Great Blue

New member
לא רק שהם צודקים

אלא לעניות דעתי כדאי גם לשלוח לאי מייל שלהם עוד משלוח אחד של התנצלות קלה. יתכן וכבר כתב או שניים שחררו לחלל האויר "שגעו אותנו כבר האופנוענים האלו" ותדמית היא אחד הדברים שאנחנו מנסים לחנך אליו בימים טרופים אלו... התנצלות קלה או הסבר יוכלו רק להועיל. (עוד אף אחד לא נפגע מקצת ליקוק ישבנים ) לא תזיק לנו מערכת תקשורתית (כמו עיתון) לצידינו ועוד עיתון ת"א שזו העיר עליה בונים להפגנה הבא (?!)

אלדד א

New member
אכן כך! מערכות העיתון צריכות להיות ../images/Emo36.gif

השותפות שלנו - הן לא ה"אויב". הפגזות כבדות תעשו על משרד האוצר, לשכת רוה"מ ושו"ת אבל לא (!!!!!) על מערכות העיתונים! בכלל - ממליץ לכם להתייעץ ולתאם עם איזי כל (!) פעילות מול התקשורת. כלל בסיסי - תאום ושת"פ של כל הארגונים והגורמים בשטח. אסור לשדר להם ברדק. תוציאו מכתב התנצלות קצר, מלווה בשיחת טלפון לגורם האחראי במערכת. גם תצאו גדולים וגם תדעו מי איש הקשר לפעם הבאה - כשיהיה מה לדווח להם.

M.Z

New member
צריך להוריד

אנחנו יכולים לירות לעצמנו ברגל בנושא הזה. עוד יעשו כתבה על כך שהאופנוענים המופרעים מתפרעים גם ברשת ותהיה להם טענה נוספת ושלילית עלינו. חוץ מזה הם לא ממקבלי ההחלטות בנושא - ניתן לפנות אליהם ולעניין אותם אבל לא להטריד להרגיז. אתמול שלחתי אליהם ואח"כ הבנתי שזו היתה טעות -גם אני עובד בעיתון כיועץ פרסום והדרך הזו עם העיתונים רק מטרידה.

doga

New member
השאלה היא

מה קיבלנו עד עכשיו האם היה פרסום מינמלי שבאמת אעלה את בעייתנו לתודעה ? האם הם בכלל יודעים על קיום העלאת הביטוחים? כמה זה חשוב להם בסדר העדיפיות שלהם? אלא השאלות העומדות מנגד

אלדד א

New member
ואם תפציץ אותם בהודעות זה כן יעזור?

ככלל, לעיתנונים ולאמצעי התקשורת יש תכונה מובנית מוזרה למדי - הם אוהבים לדווח על...חדשות. וחדשות, בהגדרתן, חייבות להיות משהו חדש, מעניין, לא שגרתי וכו וכו וכו (והדוגמא הקלאסית הנושנה - כלב נשך אדם - לא חדשות, אדם נשך כלב - ברור). עכשיו מתפקידנו לייצר חדשות. אז איך עושים את זה? תחשוב בכיוון הזה ותחשוב חיובי - לא צמיגים שרופים, לא אלימות ולא שטויות. ארועים מדליקים וצבעוניים, משמרות מחאה והפגנות, ארועים למען הקהילה ולמען אוכלוסיות מיוחדות (כלי מעולה ליצירת סימפטיה ציבורית). כל זה -אם אתה רוצה סיקור תקשורתי. אבל אני בכלל לא בטוח שזה מה שאנחנו צריכים עכשיו. אני חושב שישנם כמה צעדים ממוקדים שצריך לבצע בשלב הזה, שתהייה להם השפעה גדולה יותר על מקבלי ההחלטות. דיברתי כבר על כך עם איזי, יש לנו כבר משהו שאנחנו עובדים עליו ובקרוב בוודאי נעדכן את כל חברי הפורום. בכל מקרה אני חוזר על הרוח שעלתה מכל הצעות של חברי הפורום ביחס לשאלתך - תפסיקו להפציץ את מערכות העיתונים.

Easy_Rider

New member
אני עם אלדד, ועוד !

יחסית לרמת ההשקעה קיבלנו מעל ומעבר: שתי כתבות ביומני סוף השבוע בערוץ 1 ו-2. כתבת צבע במוסף ממון כתבות בעיתון הארץ וידיעות על הפעילות. מאמר תגובה שלי שפורסם בגלובס. ועוד. המיילים לא עוזרים, הם ממאיסים.

doga

New member
רגע רגע

כתבות על מה? כל ההשקעה ירדה לטמיון בגלל שני ההרוגים שאליהם התבססו כל הכתבות תראו זה לא שאני קשה כי אני בסופו של דבר יקבל את דעת הרוב אבל לדעתי נמאס לי להבין להתחשב להיות בשנטי כל אילו לא עבדו עד עכשיו אז מה אם אני קצת יושב להם על הוריד? זה בדר"כ רק אמור להזיז דברים, לא? אם הם יראו שבאמת כותבים להם ציבור מאוד גדול אז אולי באמת למישהו שם ירד האסימן ויראה שיש לו קייס בסופו של דבר הכי קל זה לא לעשות כלום אבל זה גם הכי יקר בסופו של דבר

Easy_Rider

New member
צר לי לאכזב, דוגה ...

זה לא עובד כך. קרא את הודעתי הראשונה בנושא, ולאחר מכן את הודעתו של אלדד.

doga

New member
אתה לא מאכזב...

אבל גם לא קיבלתי תשובה שבאמת תשכנע אותי איזי בעניין ההפגנות אתה כבר יודע מה אני חושב אליהם(משחתנו באי סי קיו) אולי אני אוריד אני צריך לחשוב לי אישית נימאס לוותר האתר שלי הוקם כאתר מחאה שמעלה הכל להעיר את המתים שידעו הכל אומנם הכל בגבולות הטעם הטוב אין לי כוונה להציק לאיש

peegee

New member
אולי.....

רבים מן המוחות היצירתיים מחברות הפרסום בארץ שרוכבים על אופנועים או קטנועים (היסק מהעובדה שמרבית חברות הפרסום מתרכזות בתל אביב, ושרוב המוחות היצירתיים שטרם הושפעו מלחצי החיים הם בגילאים שרוכבים על דו"ג לפני שמתברגנים....) יפעילו את מוחם היצירתי לטובת קמפיין אמיתי שבא מהלב, בשני מישורים/היבטים, חינוך, חינוך וחינוך והמלחמה ברפורמה השערוריתית בביטוח

Easy_Rider

New member
* מישהו קרא עיתון ת"א ???

אם לא פורסמה ידיעה על הנושא שלנו, אז כנראה שבאמת נשבר להם מהפצצות המיילים והם החליטו לא לשתף פעולה איתנו. פתאום נזכרתי שדיברתי עם כתבת של העיתון מס´ פעמים בשבוע האחרון והיא הבטיחה לי לכתוב מאמר/כתבה בנושא. מה הנקודה ? אשלחו תגובות באמצעות מדורי מכתבים למערכת, תשלחו מכתבים לחברי כנסת, אבל בבקשה, אל תשרפו גשרים וקשרים. תשתמשו בכתובות דוא"ל בצורה מושכלת, כנ"ל בכל אמצעי אחר. תודה.

Easy_Rider

New member
OK, נרגעתי - זה פורסם.

מישהו יכול לסרוק ??? קראו את הקישורים המצורפים.

doga

New member
איזי האשמת , טעית, תתנצל

ואם הם לא היו מפרסמים זה בטוח לא בגלל המיילים שנשלחו אליהם מאיתנו(דרך אגב שכבר הוצאו)

Easy_Rider

New member
להתנצל ? מה הקשר ?

אני לא רואה על מה יש צורך להתנצל. תקרא את כל התגובות להודעה המקורית שלך. אני לא רואה צורך להתנצל, וגם לא להתנגח על הנושא הזה. העניין סגור.

למעלה