שאלה!

libi k

New member
שאלה!

אם הייתם יכולים לסלק זמרים/זמרות מעולם הבידור את מי הייתם מעיפים? אני הייתי מעיפה את:בריטני (ברור ,אני יודעת) בקסטריט בויז (כאילו אולי די?) אן סינק (צריך להסביר בכלל?) מריה קארי (היא פשוט מתדרדרת) ריקי מרטין ( העינטוזים שלו לא עובדים עלי) ג´ניפר לופז (התחת הענק שלה בכל מקום והיא גם תמיד שרה פליי בק) פרינס (אבל מצד שני גם ככה לא שומעים ממנו.....) יש עוד ,אבל זה העיקריים

einzuc

New member
אני הייתי מעיפה את:

1. בריטני (מי שלא יודע למה... בעיה שלו) 2. מאריה קארי (היא נהייתה יותר מדי זנותית) 3. בקסטריט (מיצאו את עצמם) 4. קרייג דיוויד (שונאת את השירים שלו) 5. פרינס (מי שומע אותו בכלל???) 6. וויטני יוסטון (למרות הקול... הגיע הזמן שתפרוש... השירים שלה כבר לא משהו...) 7. מדונה (סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם בצחוק) 8. מיסי אליוט (סם, כי בא לי) -עינת-

חולוני

New member
הייתי מעיף את כל הפופ הממסוחר

ואת כל MTV. יחי האלטרנטיבה. MTV הורס את המוזיקה.

einzuc

New member
מממממ...

מעניין למה... אתה יודע אתה מזכיר לי את כל אלה שכותבים למעריב לנוער מכתבים ואומרים לאנשים לצאת מהבועה שלהם של הפופ ולהתחיל לשמוע קצת רוק... אז יש לי חדשת בשבילך- צא מהבועה שלך... אני בטוחה שאם תקשיב למוזיקה אחרת חוץ מאלטרנטיבית אתה גם תאהב חלק ממנה... -עינת-

חולוני

New member
חה חה חה

אני צריך לצאת מהבועה שלי ?? חה חה חה במקרה שלא ידעת לאלטרנטיבה אין בועה, כי בניגוד ל MTV, אלטרנטיבה זה לא מיינסטרים, זאת ברירה שניה. וכל המ שיש במיינסטרים חרא ונועד על מנת לפנות לקהל יעד גדול יותר. תאמיני לי אם היית מכירה את כל מיליוני סוגי הרוק שאני שומע, היית שותקת. אני שומע דברים שאת רק היית חולמת לשומע אותם. הידע המוזיקלי שלך מבוסס אך ורק על המיינסטרים, את לא מכירה מוזיקה שלא נמצאת ב MTV. את חיה בבועה. אני, לעומת זאת, כל הזמן מחפש תחלופות. אני מחפש ומוצא כל הזמן להקות חדשות, למשל גיליתי את הלהקה המופלאה טורניקט שהם מנגנים פרוגרסיב מטאל ( אם את יודעת מזה בכלל..) ואין אפשרות להשיג דיסקים שלהם בארץ. אני בין היחידם בארת ששמע על הלהקה המופלאה הזאת, ככה מי מביננו חי בבועה ? אחד שכל הזמן מחפש להקות ותחלופות למיינסטרים או אחת ששומעת מדונה ו MTV ? חחחחחחחחח... הגיע הזמן שתצאי מהבועה של ה MTV, תתבגרי, תתחילי להבין מה זאת מוזיקה אמיתית, ותמצאי גם כמה אלטרנטיבות, אם את מסוגלת בכלל. ובקשר למה שאמרת בקשר למעריב הנוער - מי קורא בכלל את העיתון הפופיסטי והשיטחי הזה ? כבר שנתיים וחצי שלא קניתי גיליון של מעריב לנוער. חחח...

Sigal1111

New member
ברוך השם

סוף סוף יש כמה אנשים בעולם הזה שמבינים מה זה מוסיקה כל השטויות שיש ב- אמ. טי. וי זה רק לעשות כסף לוקחים צעירים שניראים טוב, כמה בלונדיניות שניראות אותו דבר עם אותו סגנון של שירים והופכים את המוסיקה לדבר מיסחרי חסר כל אופי וזה מה שהנוער של היום אוהב. הם מתקבלים בכזאת הערצה כאילו מה והם אפילו לא יוצרים - הם רק ילדים "יפים" אני מאמינה שכל הבולשיט הזה שעולה מהר גם ירד מהר כי זה באמת בולשיט ותודה לאל שלא גדלתי על המוסיקה המטומטמת הזאת. ואתה חולוני תמשיך בחיפוש אחרי מוסיקה טובה נחמד שיש אנשים שהם לא כמו כולם כי זה באמת מתחיל להיות משעמם

libi k

New member
עינת ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

אל תעני לחולני הדפוק הזה שכל מה שהוא עושה זה רוח. הוא אומר שהוא מבין גדול במוסיקה כשבעצם הוא לא ידע עובדה פשוטה כמו שלקיילי היא דואט עם ניק קייב ובכלל חשב שהכוונה הייתה לדואט עם איזה שמוק משנות השמונים. הוא גם מיתגאה בעובדה שהוא לא קורא מעריב לנוער חחחחחחחחחחחחח מי בכלל קורא את הזבל הזה ????? קראתי את זה אולי בכיתה ו´. במקום לבלות עם חברה בשעה כזאת בלילה אז הוא יושב ומאונן מול המחשב,אז מה את מצפה ממנו? אז עינת ,בבקשה ממך אל תעני לו כי כל מה שהוא מחפש באופן נואש בעולם(וגם פה)זה קצת יחס -אז אל תביאי לו את זה ! פשוט אל תעני לו! (אני יודעת שאחרי דברים אלו הוא יגיב וינסה להוכיח את עצמו,דבר שרק יבליט את הפטתייות שלו
בכל מיקרה פשוט אל תעני

חולוני

New member
בוגרת את.

מאונן ? איזה מילים יפות יש לך בלקסיקון המוגבל שלך. יופי את מתחילה לקלל פה, מראה כמה שאת בוגרת. אני לא יירד לרמה שלך ואגיד לך שאת מוצצת כי אני לא כמוך, אני "קצת" יותר בוגר ממך. בקשר למה שכתבתי, שנינו יודעים שאני צודק. ויופי, לא ידעתי שלקיילי מינו יש דואט עם ניק קייב מהסיבה שהיא לא מעניינת אותי, ולמי איכפת ממנה. אבל בכל הקשור למוזיקה אמיתית ( לא קיילי ולא כל המ שיש ב MTV ), את וכל האנשים בפורום הזה תאספו ביחד את ה"ידע" שלכם במוזיקה, ולא תגיעו אפילו למאית מהידע שלי במוזיקה. תנסו ותווכחו. ולמה את אומרת לה לא לענות ? הרי ברור שאת יודעת שכל מה שאמרתי אמת, ואת רוצה להתמחק מתשובה עניינית. ליבי, בת כמה את ? 18 ? כי את כותבת ברמה של ילדה בת 5. הנה דוגמה לילדה שעוד לא התבגרה מנטלית ומוזיקלית, נשאר לי רק לרחם עליך ולאחל שיום בהיר אחד תצאי מהבועה ותתבגרי. וד"א תלמדי לכתוב בלי שגיאות כתיב, כי את ממש נשמעת פאתטית ( ולא פטת כמו שאת כותבת.. חחח..).

libi k

New member
נו אך צדקתי ברור ../images/Emo3.gif

ברור שתגיב........ ושוב פעם המילים החוזרות:"אם רק תדעו חצי ממה שאני יודע......" מה אתה תוכי?? כמה פעמים אפשר לחזור על אותו הדבר???? פתטי=פ ת ט י (ראה מילון אבן שושון) חוץ מזה אם אתה סדודנט אז אתה אמור ללמוד עכשיו,או שהכל רק שקרים? ואתה סתם יושב בבית כמו בטלן?

חולוני

New member
אני לא סטודנט

אני ב 1 לאוגוסט בן 17. ואני לא יושב בבית כמו בטלן, טוב רק בבוקר..אני הולך עוד מעט לים.. ואני חוזר על אותו דבר בגלל שהמוח שלך לא קולט, כמו שהוכח במחקר מדעי שאנשים ששומעים פופ יש להם תאי מוח אפורים מעטים לעומת אנשים ששומעים איכות. ועל זה נאמר - חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....והפאטית היחידה פה זאת את עם השפה "הגבוהה" שלך וההשגיאות כתיב שלך ( פטת...חחחחחחחחח...). יופי, אז בהודעה השניה תיקנת לפתטי, מה זה עוזר, עדיין יש לך שגיאות כתיב. חחחחחחחח....... ליבי, את מצחיקה אותי בכמות הטימטום שלך.

libi k

New member
פעם אחרונה

שאתה מקבל תגובה כי יותר מזה אתה לא תקבל כי לא מגיע לך! פתטי ,כותבים ככה!מה אתה דפוק?? תבדוק במילון! שוב פעם אתה חוזר על אותו הדבר. מעניין מי מצחיק את מי.........
תנסה לחפש יחס ממישהו אחר בחולון במסריחה שלך!
בודק כל שניה בפורום אם הוא קיבל תגובה או לא אז יותר אתה יכול לא לבדוק כי היא לא תיהיה שם! אני רצינית אל תכתוב יותר כי לא אני אענה לך! שב בשקט dumb ass חולוני נ.ב: הסיבה היחידה שאני קיללתי אותך זה בגלל שאתה קיללת אותי קודם,כשבסוף התברר שאתה טעית(ראה נושא ניק קייב ,קיילי)

חולוני

New member
בהתחלה רשמת "פטתיות"

את רוצה שאני אצטט אותך ? הנה בבקשה - "יבליט את הפטתיות שלו" אז למי יש כאן שגיאות כתיב ? ( חחחחחחח....) מי רוצה תגובה ממך ? אל תגיבי, הרי ברור שאת לא יכולה להגיב עניינית ובוחרת להתחמק בשלל קללות מהלקסיקון הפרחי שלך. זה לא מרשים אף אחד. בקיצור, אני מאחל לך להתבגר ומהר, ויפה דקה אחת קודם. ואני לא אקלל אותך בחזרה כי לרמה יותר נמוכה משלך כבר אי אפשר לרדת. אני מרחם עליך פאתטית ( ככה רושמים נכון טיפשה, ולא פטתי..חחחחח ).

libi k

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי ינשק אותך????? חחחחחחחחחחחחחחח

חולוני

New member
???

מה קשור ? איך הגעת לזה בכלל ? מי רוצה להתנשק איתך איתך בכלל ?? עדיף לנשק כלב מאשר אותך.
אוי, זה מדהים כמה בנאדם מאותגר שיכלית יכול להיות. את מקרה עצוב, גשי לטיפול פסיכיאטרי.

libi k

New member
קל לעצבן אותך

חחחחחחחחחחחח אבל ברצינות:אל תכתוב כי לא תקבל תגובה. יש גבול כמה יחס ליצן כמוך יכול לקבל!

חולוני

New member
חחחחח

כל שניה את אומרת "אני לא מגיבה", "אני לא מגיבה", ובסוף מגיבה.. חחחחחחחחחחחח.......איזה פאתטית.. ואני לא עצבני, אני רק צוחק עלייך קצת ( נו טוב, הרבה. ).

Sigal1111

New member
לחולוני

אתה לא שייך לפורום הזה, בעצם גם אני לא, אני פשוט נהנת לקרוא את המריבות המתנהלות פה, ולראות מה חושב הנוער על המוסיקה של היום. חשוב לציין שלכל אחד מאיתנו יש טעם שונה במוסיקה אז שישאר ככה, מה איכפת לך מה אחרים חושבים או למה הם מקשיבים, כל עוד אתה נהנה ממה שאתה שומע זה נהדר, ועוד יותר נהדר שאתה כל פעם בחיפוש אחרי משהו חדש וטוב (שביימינו אנו קשה מאוד לימצוא) בגלל כל הילדים היפים באמריקה שבאו לעולם רק כדי לעשות כסף אל תבזבז זמן איכות על שטויות. וכמו שציינתי בהודעה הקודמת (ברוך השם)

einzuc

New member
אתה כל הזמן יורד לרמות חדשות...

כל הודעה שלך אתה יורד יותר נמוך מההודעה הקודמת שלך... אתה אומר שאתה לא תרד לרמה שלה ואתה לא תקלל- ואתה מקלל... מה שאומר אולי על פיצול אישיות? או שאולי פשוט סניליות? ולידע כללי... הנה ציטוט מהסרט גריז שמתאים בדיוק לאישיות שלך... ואם יש לך בעיות עם זה שראיתי את הסרט גריז... לך לפסיכולוג... מי כמוני יודע כמה אתה זקוק לזה...: "בנים הם כמו כלבים, לא הם עכברושים, לא הם הפרועשים על העכברושים,את רואה... הם יותר מדי רדודים אפילו בשביל הכלבים, הגבר היחיד שאשה יכולה לסמוך עליו הוא אבא שלה..." -עינת-

einzuc

New member
דבר ראשון...

אל תרד על ליבי- כי בוא נודה בזה, היא טיפה יותר נחמדה וחכמה ממך... דבר שני- אם לא שמת לב כבר ירדת עליה אז זה לא עקרוני. דבר שלישי- אני חושבת שאתה חוזרת על אותם דברים כל הזמן בגלל שאו שאתה סנילי, או שפשוט זה המוח שלך שלא קולט... אז תפסיק להשמיץ אנשים אחרים... כי גם אני יכולה לרדת לרמות האלה... ורק לידע כללי... אני הרבה יותר קטנה ממך- אבל הרבה יותר בוגרת... -עינת-

חולוני

New member
רמת הבגרות שלך

שווה לרמת החשיפה שך למוזיקה איכותית. במילים אחרות - אפסית. חחחחחח.. תתבגרי פיזית, מנטלית ומוזיקלית. ואז תדברי. "אוהבת רוק" שכמוך.. חחחחחח...איזה רוק בדיוק את שומעת ?

למעלה