שאלה

shanyz

New member
שאלה

אתם יודעים אם ניתן להשיג כזה מקל בחנויות? מקל שנלחמים בו...

Dragon Roar

New member
רוצה עצה?

אין הבדל בין מקל שתקנה בחנות לבין מקל מטאטא. מה שיהיה שונה זה רק היופי... אבל העיקר שזה יכול לפתוח למישהו ת'ראש..

shanyz

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל אני בת...
ממ..כן, יש לי מקל של מטאטא..אבל זה לא אותו הדבר.. הוא דק...ובלי קישוטים יפים.. הוא לא אמיתי
אני רוצה אמיתי ויפה... יש דבר כזה בכלל?

Dragon Roar

New member
הא... -_-^

אז נעים מאוד אני אלון.
טוב בעיקרון כל המקלות הם באיכות לא משהו וזה בדיוק כמו מקל מטאטא עם קישוטים. (לבנות במיוחד
) ולמה את רוצה אחד? לקישוט החדר? או אימון....

shanyz

New member
נעים מאוד אני שני../images/Emo70.gif

ממממ מה זאת אומרת לבנות במיוחד? יש מקלות לבנים ומקלות לבנות? מממ לא, לא לקישוט.. לאימון..כלומר אני לא מתאמנת או משהו... סתם עניין אותי אם יש בחנויות ואם זה לא יקר אני אולי אקנה לי...ולפעמים בבית אני קצת...מנסה עם המטאטא כל מיני שטויות

Dragon Roar

New member
זה היה בצחוק :)

לא חשוב. בכל אופן. כן יש בחנויות.. הנה אתרים.. ודרך אגב יש שם אתר בשם בש-גל יכול להיות שזה גם CO.IL

nage

New member
חוצמזה שמקל מטאטא מתרסק

מאוד בקלות, ומעיף נתזים קטנים אך מסוכנים של עץ, לכל הכיוונים. לכן לא מומלץ להשתמש במקל מטאטא לאימוני זוגות (מקל מול מקל)

עצה אחרת

מקל לאימונים שנלחמים בו - עדיף שלא יהיו בו עיטורים מסוגננים. סתם יהיה לך חבל כשהם יתנפצו או ימעכו לתוך העץ מהמכות. שתי אפשרויות למקל לתרגול "על ריק" - אם את רוצה מקל דק וקל מקל של מטאטא מספיק. לתרגול מול מקל אחר - עדיף לקנות שינאי. הרבה יותר יקר, אבל מסוגל לספוג מכות בלי להשבר או להתנפץ. למקל כבד וארוך יותר הבחירה הפשוטה היא מקל של וילון. אפשר להשיג באיקא, קנה ובנה, ACE וכו'. שם גם יחתכו לפי המידה המודייקת שתבקשי (אצלנו בד"כ מדובר על גובה הפדחת). כדאי להקפיד על מקל מעץ מלא (או משהו אחר שיהיה גם כבד מספיק. גם לעובי יש חשיבות - בדקי מה נוח לך לאחוז, עדיף אחרי שתדברי עם מומחים ללחימת בו). אפשר לקנות גם בבש-גל או דו קרב, אבל לא תמיד יש להם במלאי.

למעלה