שאלה

יופיאל

New member
אתה יודע מספיק?

בהתחלה אנשים חושבים שהם יודעים הכל. ככל שאתה לומד יותר אתה מגלה כמה אתה בעצם לא יודע כלום... בהתחלה אתה רואה רק מדרגה אחת מעליך , אתה לא רואה שום דבר מעבר לזה. כשאתה עובר את אותה מדרגה , אתה מגלה שיש עוד 10 שאתה רואה , ועל כל מדרגה שאתה ממשיך לעלות , אתה רק רואה כמה יותר ויותר יש לך ללמוד , כמה קטנים אנחנו , כמה אנחנו לא יודעים בעצם כלום , והידע שיש לכולנו ביחד הוא רק גרגיר חול אחד במדבר אינסופי. אתה יודע מספיק? אני יודע מספיק בשביל לדעת שאני לא יודע כלום
וזה אף פעם לא מספיק , כי ביום שאגיד שזה מספיק לי , אפסיק להתפתח , אפסיק לגדול. ומה שלא גדל- כמל. זו לפחות זוית הראיה שלי
באור ואהבה , יופיאל המלאך

אלדר

New member
ככל שאתה נכנס לידע חדש...

את רואה שהוא הרבה יותר מורכב ממה שחשבת באתחלה... כשאתה נכנס לידע אתה יודע למה אתה נכנס ואתה חושב שהוא פשוט... לרוב הוא הרבה יותר קשה ומסובך ממה שתיארת לך באתחלה... הוא מאוד (נושא זה) מורכב שאי אפשר להבין את כולו בחיים שלמים! ככה שצריך לעבור אותו בכמה גלגולים וזה די הרבה ´זמן´ הוא הווה! אתה לא יכול לדעת מספיק אם אתה לא בגלגול החמישי וגם אז זה לא מספיק! אז איך אתה יודע מספיק? מספיק בשביל מי? אתה יכול לדעת מספיק בשבילך לעכשיו! אבל עוד שנה אתה תרצה יותר מזה... יותר ידע! אף פעם אין מספיק! זה כמו אדם עשיר! הוא תמיד ירצה עוד כסף! ואותו דבר לגבי ´כוח´ אדם שיש לו הרבה כוח (לא פיזי) ירצה יותר וינסה להשתלט על עוד אנשים! בסוף תמיד נופלים! אסור להגיע ליותר מידי... אחרת היקופ עצמו יוצא נגדך! אור ואהבה יופיאל המלאך... שלך tksr נ.ב. מה הפירוש בעברית למלאך? כדי למלא תשבץ??? אתה יודע? 4 אותיות או 5 אבל זה סתם...

לדעת מספיק.............

לדעת מספיק זה בהווה,כל שניה אתה למד משהו,וכל שניה זה מספיק. אם יש לך קצת ידע ברוחניות היית מבין למה הכוונה "אני יודע מספיק" חיים מאושרים והרבה אמונה בין השחור ללבן

אלדר

New member
הף הף הף.......מה זה אמור להביע??

ירידה אישית או משהו כזה??? נכון יש לי ידע רוחני! ויש לי ידע ´מספרים´ (הכוונה לנורמולוגיה??) אבל זה שני דברים שונים! אצלי זה מופרד! אני מבין אותך מאוד אבל מאוד למה התכוונת ל´מספיק ידע בשבילי´ השאלה שלי באה כדי לדעת כמה זה מספיק לך... אצל כל אחד מספיק זה דבר שונה וכמות שונה?!?! אצלי מספיק זה עוד רחוק זה כמעט יותר מידי! לי יש חומר רב מידי לגילי... שכל כך קשה לי להחזיק מעמד אם הידע הזה ולנצל אותו ואין לי עזרה.... ויש לי מספיק גם ככה בעיות.... אז אולי תתיחס קצת בכבוד... אני במולבל גם ככה שאתה מוסיף עלי את הירידות שלך!?!? תתביש לך קצת כבר דנו כאן על שיפוט... נראה לי שאתה בכלל לא הקשבת לכל מה שאמרו! אתה אומר משהו בקשר לשפוט ומייד אחרי זה אתה עובר עליו??? מזה פה? איף אתה מסוגל לשפוט אותי ועוד לא נכון?!?!? אתה טועה! ואני ממש לא מרוגז עליך... אני לא יכול לכעוס עליך בכלל... אני מחייך בגלל שעוד אחד לא מבין אותי.... כנראה כשאני ימצא את האדם הראשון שיבין אותי אני יחייה איתו את חיי וכנראה שזה יהיה ´מישהי´ ועוד כנראה אני גם מכיר אותה... אבל זה לא חשוב... רק שתבין... אני מבין אותך מאוד! המספיק שלך הוא נאוד נמוך למה שאני חושב כתור מספיק! אז תבין למה אני אומר שאין מספיק! אצלי מספיק זה דבר שאין יכולת להגיע אליו... אור ואהבה בין השחור ללבן... שלך tksr

אל תיקח אישית.....

אני מאמין שאתה מכיר את המשל "השועל והכרם". זה הנימוק שלי ל"מספיק" חיים מאושרים והרבה אמונה נ.ב אין לך מושג כמה אני מעריך אותך

המשך........

תאמין לי, אני מבין אותך יופי. אתה מזכיר לי את עצמי,כולם חושבים שהם מבינים אותך,אבל בעצם הם לא. הם מנסים מטוב ליבם לעזור לך, אבל אתה יותר מורכב ממה שחושבים. אני מכיר את הסיפור,וזאת אחת הסיבות שהיום אני גר רחוק מהחברה המתירנית וקרוב יותר לטבע.(במושב בצפון עם 30 משפחות, סוס אחד וארבעה כלבים) (אני מאמין שבאחד מגילגולי הייתי אינדיני) חיים מאושרים והרבה אמונה

אלדר

New member
לא אני באמת לא יודע עד כמה אתה...

מעריך אותי.... אף פעם לא אמרת את זה... ככה שאני לא יודע... כמה באמת??? ססססתם בצחוק... תודה רבה בין השחור ללבן תודה רבה... וגם לך שתהיה אמונה חזקה כל כך.... והרבה אהבה בחיים אור ואהבה בין השחור ללבן... שלך tksr נ.ב. השם שלך אמור להגיד אתה בין זה לזה? כאילו בין אמונה ללא אמונה ב´מיסטיקה´??? או שזה מה שיצא לך???

ומי ששהתחיל ללמוד מגלה?... ../images/Emo19.gif

היי אסטרולוג´י טיצר!!! ומי שהתחיל ללמוד מגלה שכמה שהוא לומד ולומד הוא בעצם לא יודע כמעט כלום. שאלה אחת מובילה למאה שאלות וכל שאלה מובילה לאלף שאלות וכך אנחנו מסתובבים באין סוף של שאלות. על חלקן נקבל תשובות. חלק נמצא את התשובות בעצמנו וחלק ישארו "סתומות" עבורנו. אז קדימה בואו נתחיל ללמוד ולשאול את השאלות. הרבה אור ואהבה. מיכל

למעלה