שאלה

שאלה

הייתי רוצה ללמוד לצייר במחשב (וסלחו לי על הניסוח הגרוע..), אבל זה לא בדיוק נוח עם העכבר. יש אפשרות חלופית? אני מודה מראש על כל מידע שתוכלו לספק לי.

תודה, אבל..

אפשר קצת יותר פרטים? מה זה בדיוק, איך זה עובד, ובמיוחד איפה אני יכולה להשיג את זה?

kislevorr

New member
ובקיצור

האלטרנטיבה שיש לעכבר כיום היא לוח ועט גראפי. שזה אומר שיש לך לוח שמתחבר למחשב ביו.אס.בי, ועט רגיש, שבהתאם לאיך שאתה זז איתו על הלוח - הסמן זז, בדיוק כמו עכבר. וזה מאוד נח,כי הציור הופך כמו לציור עם עט רגיל! ופרט לזה,שים לב! לעטים יש גם רמות לחיצה - לחצת חזק=ציירת חזק\גדול\כל דבר אחר,בהתאם להגדרות בתוכנה שבה אתה מצייר. יש עוד כל מני שטויות בעטים שונים, אבל בגדול - זה פשוט עט שמחליף את העכבר. אך אל דאגה,הוא בא בנוסף לעכבר,כך שאם אתה רק רוצה לשוטט באינטרנט, לא תצטרך את העט בידך,אלא עכבר - פשוט ונוח. הכתבה מסבירה על ההבדלים בין שתי חברות הלוחות הקיימות, ובקיצור - איפיטק זול ונחמד,וואקום יקר,נחמד ומקצועי. איפה נין להשיג כזה? אמ... לא זוכר עכשיו בדיוק..

תודה רבה.

אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי באמת איפה אני יכולה להשיג אחד כזה.. זה יהיה מאוד מועיל.

תודה, ועוד כמה שאלות..

קודם כל אני מצטערת על מטח השאלות, פשוט חבל לי להוציא הרבה כסף על הדבר הלא נכון. בכל מקרה, עברתי על האתר ונותרתי מבולבלת- איזה דגם בעצם אני צריכה? איזה גודל? חוץ מזה, באותו אתר היו רק כאלה של וואקום, שזה, מה שהבנתי, היקרים יותר. יש איזה אתר שממנו אפשר להזמין את הלוחות הגראפיים של איפטק? אני אשאל בחנויות מחשבים, אבל חנויות המחשבים באזור שלי הן לא בדיוק מה שנקרא "חנויות מחשבים מובחרות".. ושוב תודה על כל העזרה.

preacher

New member
כן, אלו היבואים של וואקום

את הלוחות של אייפטק ראיתי רק על המדפים - אני לא יודע אם יש להם איזה משווק רשמי בארץ. בכל אופן, לחובבים הלוחות של אייפטק אמורים להיות סבירים לחלוטין לפי כל הדיווחים. נסי באמת לשאול בחנויות מחשבים. הגודל האופטימלי הוא A5 - בערך 15X20 ס"מ שטח פעיל. הגודל לחובבים הוא לרוב A6 - בערך 15X10, לטעמי קצת קטן אבל הרבה יותר זול. המודל הזול של וואקום הוא ה- graphire.

למעלה