שאלה יש למישהוא מידע על אתר אינטרנט תווים ללא תשלום באינטרנט של jazz standards וגם של chick korea
C contrapunkt1 New member 1/12/03 #1 שאלה יש למישהוא מידע על אתר אינטרנט תווים ללא תשלום באינטרנט של jazz standards וגם של chick korea
S seafox New member 1/12/03 #2 יש את האתר של צ'יק קוריאה בקישורים.אולי תמצא שם מה שאתה מחפש. בקשר לג'אז סטנדארטס...היה פעם אתר עם רילבוקס שהייתה יכול להוריד משם. אם תפנה אליי מחר בבוקר דרך האייסיקיו אני אוכל לשלוח לך את הרילבוקים שיש לי על המחשב.
יש את האתר של צ'יק קוריאה בקישורים.אולי תמצא שם מה שאתה מחפש. בקשר לג'אז סטנדארטס...היה פעם אתר עם רילבוקס שהייתה יכול להוריד משם. אם תפנה אליי מחר בבוקר דרך האייסיקיו אני אוכל לשלוח לך את הרילבוקים שיש לי על המחשב.
C contrapunkt1 New member 2/12/03 #3 אין לי icq אני גולש כרגע דרך העבודה ששם הכל חסום יש לי כרגע בעית מודם בבית אבל שלח לי למייל בבקשה [email protected]
אין לי icq אני גולש כרגע דרך העבודה ששם הכל חסום יש לי כרגע בעית מודם בבית אבל שלח לי למייל בבקשה [email protected]
S seafox New member 2/12/03 #6 היה אפשר לשלוח את זה באימייל אם זה לא היה כ"כ גדול (קבצים של 20 מגה על כל רילבוק).