שאלה קיבלתי רשיון פלסטיק. עכשיו אני יכול לנהוג רק עם הרשיון, בלי תעודת זהות, עד גיל 18?
A ApA1800 New member 30/11/03 #1 שאלה קיבלתי רשיון פלסטיק. עכשיו אני יכול לנהוג רק עם הרשיון, בלי תעודת זהות, עד גיל 18?
F FreakStyler New member 30/11/03 #2 אמממממ כן... אתה לא צריך תעודת זהות כי בפלסטיק יש לך כבר את התמונה וכל הפרטים... תכלס אני מעדיפה ת'זמני כי אין שם תמונה (והצטלמתי זוועה..)
אמממממ כן... אתה לא צריך תעודת זהות כי בפלסטיק יש לך כבר את התמונה וכל הפרטים... תכלס אני מעדיפה ת'זמני כי אין שם תמונה (והצטלמתי זוועה..)
B be_roo New member 30/11/03 #3 לא נכון על פי החוק היבש כל אזרח מגיל 16 חייב לשאת תעודת זהות, בין שהוא נוהג ובין שלא. מעשית 99% לא יעשו לך כלום אם תציג רק רשיון.
לא נכון על פי החוק היבש כל אזרח מגיל 16 חייב לשאת תעודת זהות, בין שהוא נוהג ובין שלא. מעשית 99% לא יעשו לך כלום אם תציג רק רשיון.
K Krishi New member 30/11/03 #4 על פי החוק היבש... ניתן להוציא תעודת זהות בגיל 16 אבל לא חייבים לשאת אותה. רק מגיל 18 חייבים לשאת תעודת זהות לכל מקום.
על פי החוק היבש... ניתן להוציא תעודת זהות בגיל 16 אבל לא חייבים לשאת אותה. רק מגיל 18 חייבים לשאת תעודת זהות לכל מקום.