אבל לא ממש הבנתי...
מה הזן רוצה למכור ב"פרסומת זן" הזו? משום שזה נראה לי מאד מבלבל: יש שם משהו שקופץ כמו רובוט כלבי כלשהו ואומר לשחק אותה בדוגי סטייל. הבנתי מיד שכנראה מדובר בפרסומת לתנוחת ישיבה מדיטבית חשאית כלשהיא, שהחליטו לחשוף לציבור הרחב והכי טוב בענין הזה שגם יש פרס! מערכת קולנוע ביתי, משהו שאני מאד הייתי שמח לקבל. נכנסתי. בקיצור הייתי כלב שרץ לתפוס עצמות וקופץ מחישוקים על רקע דמויות משונות וכתוב רטרו. אני באת לא מבין את סוג המדיטציה הזו ואשמח להסברים, משום שאני מעונין להתקדם מהר ולהפוך לבודהא במהרה בימינו, אמן. אני הבנתי שיש גם ענין של ידע בתורה.בגלל היה שם חידון,ממש לא קשה, שאלו מי זה הנשיא האמריקאי וגם כאן נותנים פרס, וזו תופעה שאני שמח אליה ומעונין לעודד משום העבודה שאני אוהב פרסים. הפרס האחרון שזכיתי בו היה פוסטר של סרט בשם "מכונת הזמן". זה היה בחידון של כנס מד"ב בסינימטק. היה סבבה. בקיצור, מה שיפה בכל הענין זה גם שאפשרים לך זמן לחפש את התשובה, אין לחץ, יכולתי להכנס מיד לאתר של CNN ושם הראו תמונה ואמרו שזה הנשיא (גם התמונה הזו הייתה מאד משונה והיא העלתה לי חשדות משונות לגבי הכת הזו שלכם, הזן, כי הראו שם את הנשיא מחלק אוכל במטבח וזה נראה לי מאד משונה העיסוק הזו שלו, זה העלה בי חשדות אבל נעזוב את זה) בקיצור מיד חזרתי ועניתי כמובן כראוי ואני עכשיו מעומד לכרטיס ירוק ורוצים לתת לי לטוס לאמריקה! אני מבין שבטח מתכננים שם איזו שיחת דארמה חשאית ומעונינים לחשוף אותה גם לציבור הרחב. וזה ממש נהדר. אבל לפני שאני נוסע הייתי שמח אם אפשר היה להוסיף קצת יותר פרטים, כי זה יהיה קצת מבאס לטוס כל כך רחוק ולגלות שעבדו עליך. אבל בכל אופן לפי הפרסומת זן, הכת שלכם נראית ממש סבבה וכל הכבוד.